Кулінарна книга «Смаки України» — модернізовані історичні рецепти 24 областей України і Автономної Республіки Крим - PostEat

пошук

Кулінарна книга «Смаки України» — модернізовані історичні рецепти 24 областей України і Автономної Республіки Крим
03-08-2024 0 731


Україна пише нову сторінку історії, а її шеф-кухарі роблять свій внесок, створюючи сучасну національну кухню. Вони збирають автентичні рецепти з усіх куточків країни, водночас адаптуючи їх до смаків 21 століття. Плоди їхньої праці втілилися в новій книзі “Смаки України”, доступній українською та англійською мовами. Ця книга досліджує та описує продукти, страви, рецепти, історію та культуру всіх регіонів країни, як вільних, так і тимчасово окупованих. 
Незважаючи на виклики війни та COVID-19, українські кухарі продовжили творити, розвиваючи національну кухню та рівень ресторанної індустрії, який  щороку зростає. Саме в цьому і втілюєтья суть української ідентичності: її незламний дух, витривалість і прагнення до досконалості. Попри складні обставини, книгу було завершено.
Книга “Смаки України” – це не просто збірка рецептів. Це частина широкого діалогу, що демонструє українську мужність і єдність, якими захоплюються в усьому світі. Багато шеф-кухарів, які брали участь у роботі над книгою, активно допомагають Збройним силам України. Четверо з них навіть безпосередньо служать на передовій, готуючи їжу для військових.
 

 

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 

 

Допис, поширений Українські книги | Рецепти (@chef_media.ukraine)

“Смаки України” – ілюстрована книга, що містить рецепти з усіх куточків країни – стародавні, традиційні та сучасні. Це справжня гастрономічна подорож географією, історією та культурою України. 
“Смаки України” видана Chef Media під керівництвом англійського видавця Пітера Маршалла, який багато років живе в Києві. Пітер видав понад 60 кулінарних книг для шеф-кухарів з усього світу. Серед його останніх робіт – “25 кращих шеф-кухарів України” та набір із 4-х книжок “Коктейлі, зроблені в Україні”. Пітер називає дві головні причини публікацій книги “Смаки України”: дослідити та продемонструвати світові дивовижну кухню України, а також підтвердити, що Україна має – і завжди матиме – 24 області і 25-ту автономну Республіку Крим.  
“Мені неймовірно пощастило співпрацювати з неймовірними шеф-кухарями, представленими в книзі “Смаки України”, – каже він. – Як і кухня будь-якої країни, українська кухня базується на місцевих продуктах найвищої якості. Особливо важливо, що в ці непрості часи Україна підтверджує своє право власності на минуле – і майбутнє – заявляючи, що рецепти в книзі належать до її власної гастрономічної спадщини”.
 
Замовити книгу ви можете за посиланням, за промокодом «Коктейлі» ви отримаєте 20% знижку.
 
Фото надані Chef Media

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi