«Бізнес-трамплін» повертається: отримайте 1 000 000 гривень на розвиток власної справи - PostEat

пошук

«Бізнес-трамплін» повертається: отримайте 1 000 000 гривень на розвиток власної справи
26-09-2024 0 151

Партнери

Автор


В Україні стартує «Бізнес-трамплін 2.0» — проєкт ROZETKA та Visa з підтримки малого бізнесу. Подаватися можуть усі охочі.  Загальний призовий фонд становить 3 750 000 гривень, а головний приз — 1 000 000 гривень на розвиток власної справи. Окрема категорія є для ветеранських бізнесів ― між переможцями у ній розподілять 1 500 000 гривень. Подати заявку на участь можна за посиланням.

Щоб узяти участь у проєкті, потрібно розказати про свій бізнес у соцмережах до 6 жовтня. Через тиждень команда «Бізнес-трампліна» оголосить 30 учасників, які потраплять у спеціальний проєкт на сайті «Українська правда» — для голосування широкої аудиторії. Українці оберуть 10 бізнесів, які стануть фіналістами проєкту. 5 листопада вони пройдуть краш-тест від професійного журі та знімуться для Fedoriv Vlog. Переможці отримають кошти на розвиток своєї справи: 1 місце — 1 000 000 грн, 2 місце — 500 000 грн, 3 місце (3 учасники) — 250 000 грн. У категорії ветеранського бізнесу оберуть двох переможців: 1 місце — 1 000 000 грн, 2 місце — 500 000 грн.

«Понад 60% ветеранів мріють про власну справу, згідно з результатами опитування, проведеного Українським ветеранським фондом. Проєкт «Бізнес-трамплін 2.0» — це  можливість для наших захисників, які вже втілюють це бажання в життя, розвинути свій бізнес, а для нас — подякувати їм за все, що вони зробили», — говорить  Владислав Чечоткін, співзасновник ROZETKA.

«Visa вірить, що кожен із нас може змінити світ. Ми підтримуємо українських підприємців та ветеранів війни у втіленні своїх мрій. Проєкт надає учасникам не лише фінансову підтримку, а й доступ до освітніх ресурсів, менторства та широкої мережі контактів, щоб вони могли розвивати свої навички та здобувати нові знання, — зазначає Світлана Чирва, віцепрезидентка та регіональна менеджерка Visa в Україні та Молдові. — Ми бачимо, як малі підприємства, особливо в Україні, стикаються з великими викликами, і хочемо допомогти подолати їх, адже для досягнення мети потрібен не великий стрибок, а маленькі кроки».

Подати заявку на участь у проєкті: 

https://rozetka.com.ua/ua/pages/business_springboard/ 

Якщо ви маєте запитання чи пропозиції, будь ласка, напишіть на   info.businessspringboard@rozetka.com.ua 

ROZETKA ― найбільший онлайн-ритейлер в Україні. З 2005 року втілює маленькі мрії та грандіозні плани мільйонів людей. На ROZETKA можна знайти буквально все: на платформі представлені понад 20 000 000 товарів у майже 4000 категорій. ROZETKA щоразу поруч: мережа ритейлера налічує 490 магазинів у 147 містах України.

Visa (NYSE: V) — світовий лідер індустрії електронних платежів. Visa обробляє платіжні транзакції між споживачами, бізнесом, фінансовими та урядовими установами у понад 200 країнах і територіях. Наша місія — об’єднати світ за допомогою найбільш інноваційної, зручної, надійної і безпечної платіжної мережі, щоб сприяти добробуту споживачів та процвітанню бізнесу й економіки. 

Головна фото:  Jose Vazquez on Unsplash

Текст та фото надані партнером.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.

Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi