Де їсти піцу в Хмельницькому: локації зі смачною піцою з різними начинками - PostEat

пошук

Де їсти піцу в Хмельницькому: локації зі смачною піцою з різними начинками
02-10-2024 0 246


Піца – це завжди гарна ідея, особливо коли її можна обрати на будь-який смак. Тонке тісто, хрустка скоринка, розтоплений сир і безліч начинок: від класичних поєднань до найсміливіших експериментів. Хочете справжньої італійської піци з ніжною моцарелою та свіжим базиліком, а може, віддаєте перевагу пікантним смакам з гострими ковбасками або морепродуктами? Сьогодні піца – це більше, ніж просто страва, це можливість відчути різноманіття смаків у кожному шматочку. У добірці – місця Хмельницького, де піца стане справжньою гастрономічною пригодою.

Mama in cucina  | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Проскурівська, 44

Години роботи: щодня 11:00 — 23:00

Дещо з меню: піца з прошуто та персиками — 290 грн, піца “Міланська” — 260 грн, піца “Кватро формаджи” — 320 грн.

Деталі: Mama in cucina — нетиповий ресторан італійської кухні з вайбом типової таверни. Mama in Cucina була створена аби задовольнити будь-які гастрономічні примхи хмельничан. Традиційна Італія в авторській інтерпретації на тарілках, якісна селекція вин та літня тераса гідна естестики Амальфі. Серед різноманіття піци, яку готують в дров’яній печі: класична “Маргарита” з двома видами моцарели, піца з білими грибами, піца з прошуто та персиками, “Міланська” піца з салямі та, звичайно, “Кватро формаджи” з моцарелою, горгонзолою, брі та пармезаном.

PROSTIR CITY CAFE  | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Степана Бандери 2а (ТРЦ «Оазис», 2-ий поверх)

Години роботи: щодня з 10:00 до 21:00

Дещо з меню: піца з прошуто та руколою — 379 грн, піца з лісовими грибами — 429 грн, піца з лососем гравлакс — 459 грн, піца “Карпатська” — 329 грн.

Деталі: PROSTIR CITY CAFE — міське кафе, де можна провести час з близькими та друзями, адже гасло закладу — “Ніколи Не Їж Наодинці”. Це проєкт ресторанної компанії Marymo Group про неаполітанську піцу, преміальні роли, українські вина та локальні фермерські продукти. Основна цінність закладу — підтримка українських виробників, тому винна карта представлена на 80% з локальних вин, продукти для приготування страв використовуються також місцеві. Серед різноманіття піци: класична “Маргарита”, “Чотири сири”, піца з лісовими грибами, піца з лососем гравлакс та “Карпатська” з шовдарем, карпатською бринзою та білими грибами.

Dioscuri  | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Проскурівська, 71

Години роботи: щодня 11:00–22:00

Дещо з меню: піца овочева з руколою та сиром фета — 195 грн, піца з грушею та горгондзолою — 268 грн, піца з грибами, трюфельним сиром та фундуком — 310 грн, піца зі шпинатом, прошуто та горгонзолою — 325 грн.

Деталі: Ресторан “Dioscuri” — це мудрість Кавказу та кулінарна майстерність Італії. Смак культури, що дійшов до нас скрізь століття. Діоскурі — античне місто, що заснували древні греки на Кавказі, а пізніше древні римляни розбудували місто та створили торгівельні шляхи. Все це дало змогу зустрітись Італії з Кавказом та поєднати кулінарію таких різних культур. Минули століття, але унікальне сплав смаків, культури та історії справляє величезне враження й досі. Серед різноманіття піци ви знайдете варіації з грибами та фундуком, зі шпинатом та горгонзолою, з лососем та крем сиром.

Piccolino trattoria 3  | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Панаса Мирного, 1

Години роботи: пн-чт 12:00-22:00, пт-нд 12:00-23:00 

Дещо з меню: м’ясна піца з яловичими томленими ребрам — 380 грн, піца з креветками — 460 грн, піца “Мортаделла” — 380 грн, піца “4 види м’яса” — 360 грн.

Деталі: Piccolino Trattoria 3.0 — це сімейний ресторан на 4 поверсі торгівельного центру, має терасу з геокуполами, яка працює цілий рік і створює затишну та неповторну атмосферу для відпочинку та насолоди смачними стравами. Піцу тут готують в дорв’яній печі, тож в можете насолоджуватися її неповторним смаком та ароматом. Для приготування піци використовують виключно італійське борошно «Caputo rosso», а перед приготуванням піци тісто проходить ферментацію не меньше 48 годин після замісу, завдяки чому нам вдається досягти ідеальної текстури готової піци та неймовірного смаку.

Mad pizza  | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Проскурівська, 50

Години роботи: щодня 11:00-22:00

Дещо з меню: піца: “Крузо 35” — 275 грн, “Туна 35” — 265 грн, “Капрічоза 35” — 265 грн, “Салямі 40” — 330 грн, “Палермо з в’яленими томатами 40 см” — 335 грн.

Деталі: Mad pizza находится в ТЦ “ЦУМ”, тут готують справжню неаполітанську піцу з пишними бортиками та смачною начинкою. Тісто роблять на основі натуральної закваски та італійського борошна. Обрати можна вегетаріанську чи м’ясну, гостру чи лагідну, але рекомендують завжди обирати з сирним бортиком, бо так смачніше. Піца є у форматі 35 см та 40 см, і є три піци, що готують “на одного”. 

Головна фото: Blake Wisz on Unsplash

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi