Азійські страви в закладах Вінниці: колорит та оригінальність смаків - PostEat

пошук

Азійські страви в закладах Вінниці: колорит та оригінальність смаків
04-10-2024 0 425


Азійські страви в закладах Вінниці шукала редакція PostEat. Азійська кухня — це справжня вибухова симфонія смаків, де кожна страва розповідає свою унікальну історію. У нашій добірці ви знайдете місця, де азійська кухня здивує вас своїм колоритом і автентичністю. Рисова локшина та ароматні карі, спринг-роли та рамен — все це переносить у світ далеких східних кулінарних традицій. 

MAO MAO | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Соборна, 101

Години роботи: щодня 11:00-21:00

Дещо з меню: карі з овочами — 290 грн, поке-боул з вугрем і сурімі — 290 грн, кокосовий суп з тофу — 220 грн, шіо рамен з курячими сердечками — 180 грн, рисова локшина телятина з овочами — 282 грн.

Деталі: «МАО МАО» — це оригінальне кафе, який поєднує стильний аніме-дизайн і незвичайне злиття азійських кухонь. Тут гості можуть скуштувати страви з Кореї, Японії, Індії, а також унікальні авторські варіації від шефа. У меню представлені фірмовий рамен і кокосовий суп з морепродуктами, вишукані десерти, поке боули та карі, локшина WOK. Окрім того, тут можна насолодитися ексклюзивними азійськими та трав’яними чаями. «МАО МАО» — це заклад з особливою філософією та цінностями. Він пропонує окреме веганське меню й активно дбає про довкілля, використовуючи багаторазовий посуд і аксесуари. Страви подаються з металевими паличками, а напої — в склянках із переробленого скла.

Yoshi | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Пирогова, 2; вул. Соборна, 43; проспект Космонавтів, 49; вул. Келецька, 121; вул. Стрілецька, 1; проспект Юності, 18

Години роботи: щодня 10:00-21:00

Дещо з меню: авокадо рол — 140 грн, торі рол з куркою — 140 грн, унагі рол з вугрем — 180 грн, амсо рол з телятиною гочуджан — 150 грн.

Деталі: Yoshi — мережа монозакладів формату take away food, де передбачені й посадкові місця. Це не просто місце для перекусу, це феєрверк вражень, що перенесе гостя у яскраву атмосферу аніме. Основа меню хендроли з лососем, з авокадо, з куркою, з вугрем, з телятиною гочуджан. Також пропонують різноманітні моті на десерт та лимонади. Стильний дизайн інтер’єру, сучасна музика і затишна атмосфера створені для того, щоб гість відчув себе частиною актуальної японської культури. 

Ho Chu Bo | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Грушевського, 70

Години роботи: щодня 11:00-21:00

Дещо з меню: локшина з креветками — 220 грн, чапче з куркою — 200 грн, Фучжу Гунбао — 190 грн, тофу у кисло-солодкому соусі — 190 грн, Фо Бо — 190 грн.

Деталі: Ho Chu Bo — це азійське бістро у центрі Вінниці, яке радує гостей широким асортиментом страв з різних куточків Азії. Заклад спеціалізується на японській, китайській, тайській та в’єтнамській кухнях, пропонуючи можливість замовити їжу з доставкою або насолодитися нею в закладі. Вони роблять акцент на свіжості та якості продуктів, забезпечуючи швидку доставку замовлень. Крім того, для постійних клієнтів діють спеціальні пропозиції та знижки. Ho Chu Bo — чудовий вибір для всіх, хто цінує справжні смаки автентичної азійської кухні.

TOKAYO | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Костянтина Василенка, 14Б

Години роботи: щодня з 10:00 до 22:00

Дещо з меню: удон з лососем — 260 грн, рис смажений з куркою — 190 грн, Том ям з креветкою — 230 грн, поке з вугрем — 280 грн, тигрові креветка темпура — 185 грн.

Деталі: TOKAYO — ресторан японської та європейської кухонь. Інтер’єр сучасний, акцент на бежеві та смарагдові кольори. В меню різноманіття ролів: футомакі, дракони, темпура, запечені, спайсі, макі, філадельфія, каліфорнія, а також суші нігірі та гункани. Також готують піцу, пасту, салати та боули. В барній карті вина, міцний алкоголь та безалкогольні напої. Є власна доставка.

Міс Лі | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Оводова, 22; вул. Келецька, 78; пл. Калічанська, 2; вул. 600-річчя, 40

Години роботи: щодня 09:00-22:00

Дещо з меню: рол фірмовий з тунцем та манго — 145 грн, рол з копченим лососем — 155 грн, боул з копченою куркою — 140 грн, боул з вугрем — 160 грн.

Деталі: “Міс Лі” — мережа закладів азійської та тайської кухні, що спеціалізується на стріт-фуді. В меню ви знайдете роли hand roll з різними начинками: з тунцем та манго, з креветкою, з копченим лососем, з копченою куркою, з вугрем та веганський. А також пропонують боули з майже такими ж начинками. Страви зручно брати з собою в форматі to go, також можна замовити доставку.

Головна фото: Amar Preciado

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi