Цікаві міські кафе і ресторани для сніданків в Ужгороді - PostEat

пошук

Цікаві міські кафе і ресторани для сніданків в Ужгороді
08-10-2024 0 982


Ужгород знає, як починати день смачно та атмосферно — місцеві кафе та ресторани пропонують сніданки на будь-який смак. Ранкова кава з видом на історичні вулички, свіжоспечені панкейки чи тост із авокадо – тут є все, щоб створити ідеальний настрій на весь день. У цій добірці зібрані заклади, де кожен сніданок стає маленьким святом, сповненим смаків та затишку.

Eat Me Cafe | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Волошина, 22

Години роботи: щодня 08:15 – 18:00

Дещо з меню: скрамбл зі шпинатом, авокадо та фетою — 200 грн, бельгійський сніданок з креветками — 250 грн, сирники солоні з сирним соусом, шпинатом та з куркою — 220 грн, омлет з сиром чедер та сосисками — 190 грн.

Деталі: Eat Me Cafe — затишне кафе в історичному центрі Ужгорода. Створюючи інтер’єр, творці закладу надихались американськими кафе 50-60-х років ХХ століття. В результаті кафе стало симбіозом затишної кав’ярні та домашньої вітальні. Eat Me Cafe — простір, де зручно вранці підбадьоритися кавою і поснідати класичним скремблом чи омлетом з додатками, солодкими чи солоними сирниками, горіховою або лляною кашею або солодкими вафлями. Хто любить почати день з сендвічу, в Eat Me Cafe може обрати щось цікаве з 10 варіацій, наприклад, з бататом, з ростбіфом або фірмовий з куркою.

Limoncello | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Собранецька, 150

Години роботи: щодня з 11:00 до 23:00

Дещо з меню: трамедзіні з тунцем — 145 грн, сніданок в хлібі — 210 грн, Крок Мадам — 145 грн, вівсяна каша з пармезаном і мортаделлою — 135 грн, круасан з бананом та шоколадом — 175 грн.

Деталі: Limoncello — європейський ресторан з італійськими традиціями у будівлі готелю Apartel. Традиційні європейські страви, відкрита шоу-кухня, дров’яна піца-піч, мангал з відкритим вогнем, широкий вибір вин та сирів — це все про Limoncello. Тут представлений великий вибір домашньої пасти власного виробництва, а також італійської піци з печі на дровах. В ресторані створили окремі винну та сирну кімнати з вишуканим асортиментом. Для найменших гостей працює дитяча кімната. Сніданки готують з 11 до 14 години, серед цікавих позицій “сніданок в хлібі” з копченим лососем та яйцем пашот, а також трамедзіні з тунцем.

ЛИПА | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: набережна Незалежності, 9

Години роботи: щодня 10:00 – 22:00

Дещо з меню: яйця пашот з беконом та голландським соусом — 205 грн, омлет з крем сиром, слабосоленим лососем та авокадо — 260 грн, вівсяна каша з авокадо, яйцем пашот та трюфельною пастою — 180 грн, шакшука — 185 грн.

Деталі: «ЛИПА» – це сімейний ресторан сучасної української кухні з авторськими акцентами посеред Липової алеї в Ужгороді. Тут на вас чекатимуть вишукані страви, зручна локація, стильний інтер‘єр і відмінний сервіс та краєвид на міську набережну. Ви можете обрати локацію для сніданку (їх подають з 10:00 до 12:30) або для обіду після прогулянки вздовж річки. Серед ранкових страв — яйця пашот з беконом бо з фореллю, омлет з крем сиром з лососем або з шинкою, яєчня з беконом та вівсяна каша з трюфельною пастою.

Muffin brewbar | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Свободи, 36

Години роботи: пн-пт 08:00-21:00, сб-нд 09:00-21:00

Дещо з меню: англійський сніданок з лососем — 320 грн, кокосова вівсянка з малиною — 150 грн, тост з яєчнею, сиром та беконом — 190 грн, солоні сирники з сирним соусом та беконом — 220 грн.

Деталі: Muffin brewbar — сучасний кавовий заклад третьої хвилі. Тут на вас з самого ранку чекають кавові напої на основі спешиалті зерен свіжої обсмажки. Також в меню авторські капкейки, чізкейки та пироги власного виробництва, тости, салати та основні страви. Серед різноманіття сніданків — англійський сніданок у варіаціях з беконом, з ковбасками, з авокадо або з лососем, а також шакшука, кокосова вівсянка з малиною, солоні та солодкі сирники, млинці з начинками та сендвічі, метли, тости на будь-який смак.

PLAN B | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Івана Чендея, 3Б,

Години роботи: щодня 10:00 – 23:00

Дещо з меню: бріош з ніжним скремблом і креветками — 235 грн, легкий сніданок з тунцем — 280 грн, омлет з грибами та беконом — 145 грн, яйця Бенедикт — 135 грн.

Деталі: PLAN B — гастробар італійської та азійської кухонь з атмосферним інтер’єром та кількома залами. Атмосферний інтер’єр закладу зачаровує з першого погляду: м’яке освітлення, стильний декор, затишні куточки для романтичних вечорів та простір для дружніх зустрічей. У меню — паста, піцета, антипасті, а також розмаїття азійських страв: рамен, Том ям, роли та локшина. На сніданок пропонують яйця Бенедикт, сирні ньоки, англійський сніданок, бріош з ніжним скремблом та додатком на вибір з беконом, з креветками, з лососем або з тунцем.

Riverside Coffee Roastery | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: площа Євгена Фенцика, 13

Години роботи: щодня 8:00 — 19:00

Дещо з меню: сирники скандинавські з креветками — 270 грн, французький омлет з креветками та шпинатом — 260 грн, закарпатський сніданок ф’южн — 240 грн, ужгородський — 220 грн.

Деталі: Riverside Coffee Roastery — перша і єдина ростерія в Закарпатті з відкритим професійним обсмаженням кави. Кав’ярня третьої хвилі з надзвичайними бургерами та десертами, де готують багато яскравих і різноманітних сніданків — лише сирників у меню 6 видів солодких та солоних. Також можна поснідати французьким омлетом з креветками та шпинатом, східним сніданком з хумусом або обрати закарпатський сніданок ф’южн з баношем та пікантними креветками чи ужгородський з деруном та шовдарем.

Головна фото: Limoncello

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi