Ресторани Києва з мальовничими видами на осінні ліси та парки - PostEat

пошук

Ресторани Києва з мальовничими видами на осінні ліси та парки
15-10-2024 0 159


Ресторани Києва з мальовничими видами шукала редакція PostEat. Мрієте про смачну вечерю у затишному місці з видом на барвисті осінні краєвиди? Ми підготували добірку ресторанів, з яких відкриваються мальовничі панорами на осінні ліси та парки. Тут можна насолодитися не лише вишуканою кухнею, а й атмосферою природи, що переливається всіма відтінками золотої осені.

Harvest | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Обухівське шосе, 50

Години роботи: пн-пт: 11:00-22:00, сб-нд: 10:00-22:00

Дещо з меню: відкритий рол з тунцем — 350 грн, гуакамоле з перцевим соусом та кукурудзяними чипсами — 400 грн, брускета на бріоші з качкою та грушею — 410 грн, равіолі з рикотою та молодим шпинатом — 380 грн.

Деталі: Заміський ресторан Harvest знаходиться поруч з Києвом в Козині. Це комплекс, який складається з ресторану, івент-тераси, дитячої ігрової зони та фонтану. Інтер’єр ресторану надзвичайно спокійний та створений для релаксу, в оздобленні використано багато дерева та спокійних кольорів. Восени на вас чекають затишні та теплі зали з вітражними вікнами, що відкривають неймовірні види на неперевершені заходи сонця. Меню HARVEST надзвичайно велике та поєднує в собі різні кухні: страви азійської та італійської кухонь, стейки та raw bar.

SHELEST | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Хотянівка, вул. Київська, 1

Години роботи: пн-нд з 10:00 до 22:00

Дещо з меню: стейк з цвітної капусти з соусом чімічурі — 430 грн, бограч — 370 грн, салат з бобами та анчоусами — 390 грн, паста зі страчателою й томатами — 420 грн.

Деталі: SHELEST — готельно-ресторанний комплекс серед лісу поруч із Київським водосховищем. Ви можете обрати для родинного відпочинку чи вікенду з коханими номер різних категорій. В меню зібрали улюблену кухню з різних куточків світу, яку готують з перевірених свіжих продуктів. Звичайно, є сніданки, а в основному меню є все від закусок до десертів. Для маленьких гостей є адаптоване дитяче меню і ще пропонують цікаві страви в сезонному меню.

Forrest Club | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Литовський, 20а

Години роботи: пн-пт 11:00-23:00, сб-нд 10:00-23:00

Дещо з меню: обвуглені томати з тартаром з креветки — 288 грн, теплий салат з восьминога — 588 грн, котлети по-київськи з судаку — 490 грн, медальйони з яловичини, лисички — 895 грн.

Деталі: Forrest Club — ресторан для сімейного відпочинку, оточений сосновим лісом та із озером на території. Тут є простора головна зала, засклена тераса, літня тераса й окремі будиночки для невеликих компаній. Також діти можуть погратися на великому ігровому майданчику на свіжому повітрі. В меню популярні страви європейської кухні, особливу увагу приділяють стравам на грилі.

Rancho El Gaucho | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Газопровідна, 4

Години роботи: щодня 11:00-23:00

Дещо з меню: камембер смажений з пряною грушею та соусом з обліпихи — 350 грн, міні-такос з ароматною качкою — 220 грн, мексиканська кесаділья — 230 грн, язик з трюфельним бешамелем — 395 грн, традиційний аргентинський салат з ароматною яловичою вирізкою гриль у поєднанні з устричним соусом — 380 грн.

Деталі: Ресторан аргентинської кухні «Ранчо Ель Гаучо» знаходиться за 20 хвилин від центру Києва, тут на вас чекає незабутній відпочинок: сосновий бір, свіже повітря, красиві пейзажі. На території комплексу є комфортні будиночки з сауною, майданчики для проведення свят, камінний зал із затишними меблями, відкритим вогнем і чудовим краєвидом. У меню переважають страви із м’яса телятини, свинини, баранини, курки та морепродуктів. Але і вегетаріанцям також є що скуштувати: велика кількість салатів та закусок чекають на вас в ресторані.

KIDEV | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: с. Чубинське, вул. Київська, 5

Години роботи: щодня 11:00-22:00

Дещо з меню: тартар з креветок з сорбетом авокадо — 448 грн, салат з печеним гарбузом та куркою — 298 грн, січеники із щуки з броколі та вершковим пюре з тархуном — 468 грн, смажене курча з горіховим соусом та грузинським баношем — 498 грн.

Деталі: Kidev – це ресторан грузинської та європейської кухні з власним парк-готелем. На території розміщено кілька котеджів, які можна попередньо забронювати. Конференц-зала зручна для будь-якого бізнес-приводу: наради чи презентації. Літні тераси, просторі зали ресторану та дитячий ігровий центр – все на території комплексу. Також тут можна активно провести свій час: велопрокат, футбол, волейбол і теніс та навіть 3D спорт. Ресторан має різноманітне меню та велику винну карту. Тут пропонують сніданки, соління та хліб власного виробництва, страви на вугіллі, хінкалі та хачапурі, а також фермерські стейки.

Купецький двір | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Столичне шосе, 26 км

Години роботи: щодня з 10:00 до 22:00

Дещо з меню: холодець з півня та свинячої рульки — 245 грн, теплий салат з телятиною — 498 грн, овочевий рол з манго — 320 грн, жульєн з морепродуктами — 720 грн.

Деталі: Парк-ресторан «Купецький двір» є заміським комплексом у лісі Конча-Заспи на Столичному шосе. У ньому розташовані основний двоповерховий зал з каміном і картинною галереєю, затишні будинки для проведення сімейних та дружніх зустрічей, двоповерхова видова тераса з видом на сад та фонтан. В меню об’єднали кілька гастрономічних напрямків: старокиївську кухню, наприклад, олів’є з червоною ікрою, кращі класичні рецепти грузинської кухні та найбільш відомі середньоазійські страви такі як лагман, узбецький плов і манти.

Головна фото: Forrest Club

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi