Ресторани для корпоративу в Києві: локації для невеликих заходів та приватних вечірок - PostEat

пошук

Ресторани для корпоративу в Києві: локації для невеликих заходів та приватних вечірок
18-10-2024 0 1987


Ресторани для корпоративу в Києві шукала редакція PostEat. Стильні локації, затишні інтер’єри та вишукана кухня можуть перетворити будь-який захід на справжнє свято. Від камерних просторів для невеликих команд до елегантних залів для особливих подій — у цій добірці зібрані ресторани, які ідеально підходять для створення теплої атмосфери. Кожне місце має свою особливу атмосферу та готове подбати про ваш ідеальний вечір, де можна насолодитися спілкуванням і смачними стравами.

We.Cafe | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Саксаганського, 117; проспект Володимира Івасюка, 6К5

Години роботи: пн-пт 08:00-22:00, сб-нд 09:00-22:00

Дещо з меню: тост з креветками та томатами — 269 грн, салат з качиною грудкою та гарбузовим айолі — 299 грн, каре телятини зі смаженою бейбі-картоплею — 495 грн, м’ясне плато — 1243 грн, філе лосося з броколі та томатами з соусом дор блю — 469 грн.

Деталі: We.Cafe — це не просто гарні заклади зі смачною кухнею. Це справжні простори краси і натхнення, створені, щоб святкувати життя щодня. Естетичні зали закладів просторі, світлі та виконані в теплих тонах, тож підійдуть для події будь-якого формату: особливих сімейних та дитячих свят, ідеального дня народження, камерного весілля, бізнес-зустрічі та приватної вечірки. Для вашого свята ви можете обрати один з 3-х залів у We.Cafe на Оболоні або один з 2-х залів у We.Cafe на Саксаганського. Кожна з локацій має до 60 місць для гостей. 

Елегантне сервірування столу доповнить ваш банкет особливим шармом. Святкове меню складатимуть кращі страви європейської кухні з відбірних продуктів та локальних інгредієнтів. Зірковою стравою вашого свята стане велике м’ясне плато з соковитими медальйонами, ніжним каре телятини та стейком з індички, овочами-гриль та соусами. Завдяки власній кондитерській, We.Cafe запропонує для вашого свята ідеальні десерти і торти. А іменинникам завжди дарують смачний та стильний бенто-тортик.

Підібрати винну карту для вашого свята допоможе досвідчений бренд шеф-бармен. Щоб перетворити подію на винну дегустацію, можна спробувати вишукані вина з Coravin — ця технологія дозволяє розливати вино не відкорковуючи його і не втрачати напою смакові та ароматичні характеристики. Якщо ви забажаєте принести улюблений напій із собою, вам його відкоркують на умовах Cork Fee (189 грн/пляшка).

Saxagansky | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Саксаганського, 83

Години роботи: щодня 10:00-22:00

Дещо з меню: інсалата з фермерським курчам — 340 грн, плато крафтових сирів — 540 грн, гребінці зі спаржею — 540 грн, шоколадний фондан — 250 грн. 

Деталі: Італійський ресторан Saxagansky знаходиться в центрі столиці. У вишуканому інтер’єрі тут подають авторські страви від досвідченого бренд-шефа. В ресторані на вас чекають оригінальні сніданки, класичні та авторські закуски, паста та ризото власного виробництва, вишукані основні страви з м’яса і риби та спеціальні страви від шефа. В ресторані із радістю допоможуть вам із організацією свята, порекомендують страви з банкетного меню та у власній кондитерській зроблять для відмінний святковий торт. Вам допоможуть підібрати зал в залежності від кількості запрошених та подарують знижку 20% на усі страви основного меню для всіх іменинників протягом одного тижня.

Circolo Centrale | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Володимирська, 42

Години роботи: щодня 11:00 – 22:00

Дещо з меню: бурата в трюфельному соусі, фетучіні та куркою пастрамі — 340 грн, креветки в часниковому соусі — 410 грн, салат з качкою та апельсином — 275 грн, паста з морепродуктами в вершковому соусі — 315 грн.

Деталі: Італійська траторія Circolo Centrale в самому центрі Києві стане ідеальним місцем для ваших особливих подій, адже має безліч банкетних переваг. Ресторан дуже зручно зонований на окремі зали, тому зможе розмістити компанію на будь-яку кількість гостей. Заклад дворівневий, може вмістити до 100 персон – 70 нижній зал та ще 30 на верхньому. Для ваших подій доступні 5 окремих зал: на 8 осіб, на 10 та на 14 гостей, а також на 20 та на 70 персон. Також є можливість оренди всього ресторану під спеціальне обслуговування. Різноманітні антипасті та салати, брускети та піца, равіолі та паста будуть на вашому святковому столі.

River Grill | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 3а

Години роботи: пн-чт 12:00 — 22:00, пт-сб 12:00 — 23:00, нд 12:00 — 22:00

Дещо з меню: тарілка домашніх м’ясних делікатесів — 510 грн, салат з підкопченою качиною грудкою, запеченим бататом та грушею — 540 грн, креветки темпура з соусом манго-айолі — 250 грн, соковита телятина з запеченим бататом та перцевим соусом — 650 грн.

Деталі: River Grill — сімейний ресторан у Русанівському парку на березі Дніпра. Формат ресторану всіляко сприяє повному зануренню у комфортний заміський відпочинок на природі у межах міста. Кухня представлена європейськими класичними стравами, доповнена позиціями на грилі. Масштабність ресторану та майстерне зонування дозволяє провести в River Grill свято або захід будь-якого формату з урахуванням усіх побажань. На другому поверсі ресторану знаходиться банкетна зала River Grill, планування поверху дозволить гостям відчувати себе максимально відокремлено від інших відвідувачів.

Сито-П’яно Italiano | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Відрадний, 103

Години роботи: щодня з 11:00 до 23:00

Дещо з меню: тартар з лосося з ікрою летючої риби — 355 грн, брускета з тунцем та авокадо — 165 грн, деруни з хрустким беконом подаються зі сметаною — 225 грн, піца кон карне з прошуто кото, салямі та мисливськими ковбасками — 320 грн.

Деталі: Ресторан «Сито-П’яно Italiano» пропонує гостям спробувати традиційні страви різних італійських регіонів. Італійські та авторські страви вам приготують на відкритій кухні, піцу подадуть з дров’яної печі Stefano Ferrara, а рибу і м’ясо обсмажать на відкритому грилі. Для особливих подій в ресторані є велика банкетна зала (до 35 гостей), камінна банкетна зала (до 20 гостей) та мала банкетна зала (до 16 гостей). Для іменинників і їх компаній від 12 гостей діє знижка 20% на меню ресторану. Також в ресторані є пропозиція банкету All inclusive для 10 гостей вартістю 995 грн на людину.

Кухня ПОЛЛІ | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Голосіївський, 61

Години роботи: щодня 10:00 — 21:30

Дещо з меню: млинці з лососем та крем-сиром в соусі унагі — 275 грн, салат з морепродуктами в кунжутно-устричному соусі — 315 грн, паста з куркою, білими грибами та шампіньйонами — 255 грн, люля кебаб з курки або з яловичини з овочами гриль — 265 грн.

Деталі: «Кухня ПОЛЛІ» — мережа сімейних кафе. Один з ресторанів знаходиться біля озера мальовничого Голосіївського парку: в закладі все облаштовано для того, щоб гості могли обрати столик з краєвидом на озеро та відпочити від міської метушні. В основі меню, яке оновлюється по сезону, європейська класика. В ресторанах панує сімейна атмосфера: в ресторані на Голосієво є дитяча кімната, де на дітей завжди чекають іграшки та няня. Вам допоможуть організувати свято будь-якого формату (є можливість виокремити для вашого банкету цілий поверх) та врахують усі ваші побажання.

Головна фото: Saxagansky

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi