Ресторани італійської кухні в Чернівцях: різноманіття пасти та піца з дров’яної печі - PostEat

пошук

Ресторани італійської кухні в Чернівцях: різноманіття пасти та піца з дров’яної печі
21-10-2024 0 46


Італійська кухня завжди асоціюється з особливою атмосферою тепла та гостинності. Чернівці мають кілька чудових місць, де можна насолодитися автентичними італійськими стравами та відчути себе на вузьких вуличках Риму або Мілану. Паста з ідеальним аль денте, піца з хрусткою скоринкою, ароматні антипасті та десерти, що тануть у роті — ці ресторани знають, як створити справжній італійський настрій.

Nonna Macarona | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Головна, 63

Години роботи: щодня з 10:00 до 22:00

Дещо з меню: піца салямі пікантe — 255 грн, піца прошутто котто — 285 грн, бурата з інжиром — 275 грн, закуска з томленим кальмаром — 255 грн, тальятелі з лососем та шпинатом — 395 грн, равіолі з рікотою та шпинатом — 165 грн, сальтімбока аля романа — 385 грн.

Деталі: Nonna Macarona — ресторан італійської кухні в самому серці Чернівців. Великі постери, фотографії, авторський дизайн, багато зелені та відкрита кухня додають шарму та створюють затишну атмосферу. В меню ресторану ви знайдете страви з різних італійських регіонів. Також представлений великий вибір пасти, яка виробляється вручну за традиційними італійськими рецептами. Nonna Macarona пропонує понад два десятки видів неаполітанської піци, яку готують в дров’яній печі.

Вінаріум | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Кобилянської, 6а

Години роботи: щодня 11:00-22:00

Дещо з меню: піца карбонара — 269 грн, піца мортадела з фісташкою — 315 грн, камамбер з томатами та гарячою чіабатою — 229 грн, лазанья — 215 грн, салат капрезе — 220 грн.

Деталі: Ресторан “Вінаріум” має елегантний інтер’єр, винний бар з широким асортиментом, і, звісно ж, витончені страви італійської й не тільки кухонь. В меню представлені 80 видів піци, тож шанувальникам цієї страви буде з чого вибрати. Також у ресторані ви зможете скуштувати пасту, соковиті м’ясні страви, а також знайдете безліч варіантів для вегетаріанців і навіть дитяче меню. Винна карта вражає різноманітністю: від ігристих вин з Італії, Іспанії та Австралії до червоних з Австрії та Італії.

MOII Restobar | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Івана Франка, 3

Години роботи: щодня 11:00 — 23:00

Дещо з меню: соте з морепродуктів — 425 грн, брускета з бріскетом — 270 грн, капрезе — 175 грн, каламарата з креветками — 295 грн, піца з чорізо та перцем халапеньо — 285 грн.

Деталі: MOII Restobar — двоповерховий ресторан середземноморської кухні. В інтер’єрі відобразили регіональну приналежність кухні, світлі зали доповнили мушлями на стіна та фактурними люстрами. В ресторані є холодна вітрина з різноманіттям морепродуктів. З відкриття і до 17:00 в MOII Restobar готують сніданки, серед закусок ви можете обрати брускети, карпачо і тартари, соте з морепродуктів та устриці. Серед варацій пасти є класична карбонара, каламарата з креветками, ризото з трюфелем та ньокіз грибним соусом. Також в меню 9 видів піци, можна спробувати грибну або з бастурмою.

Al Vesuvio | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Воробкевича 3а

Години роботи: щодня 10:00-22:00

Дещо з меню: вітелло тонатто — 250 грн, піца римська — 310 грн, брускети з анчоусом та томатною сальсою — 170 грн, ньокі аматрічана — 220 грн, Фрітто Місто — 195 грн/100 г.

Деталі: Піцерія Al Vesuvio знаходиться на тихій вулиці біля парку. Затишний інтер’єр у теплих тонах і приємна атмосфера сприяють гарному відпочинку. Це чудове місце для зустрічей з друзями, сімейних вечорів, романтичних побачень або святкування важливих подій у колі близьких. Серед особливостей закладу — різноманіття класичної пасти, понад 10 різновидів італійської піци на тонкому тісті, бізнес-ланчі та сніданки, також є дитяче меню та ігрова кімната.

DI BOCCA | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Заньковецької, 10

Години роботи: щодня 11:00 — 22:00

Дещо з меню: піца капрічоза — 250 грн, ризото з білими грибами — 290 грн, паста карбонара — 220 грн, тартар з тунцем і гребінцями — 550 грн, капрезе з соусом песто — 310 грн.

Деталі: Ресторан Di Bocca, розташований в історичному центрі Чернівців, пропонує вишукану європейську, зокрема, й італійську кухню у стильному, але стриманому елегантному інтер’єрі. Заклад оснащений сучасною світловою та звуковою технікою, що робить його ідеальним місцем для проведення будь-яких святкових подій — банкетів, фуршетів, корпоративів або приватних вечірок. В меню різноманіття антипасті, карпачо і тартари, різна паста та ризото, лазанья і понад 10 видів піци.

LA PASTA | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Кобилянської, 20

Години роботи: щодня 09:00 — 23:00

Дещо з меню: равіолі з кроликом — 248 грн, піца з салямі та мисливськими ковбасками — 238 грн, паста з телятиною та білими грибами — 218 грн, суп томатний з морепродуктами — 298 грн, тирамісу з топленим шоколадом — 128 грн.

Деталі: LA PASTA — сімейний ресторан італійської кухні в центрі міста. Атмосфера закладу підходить для затишних сімейних вечерь та святкувань. Інтер’єр оформлений у теплих тонах, створюючи відчуття комфорту та гостинності. Зранку тут готують сніданки на бріоші та сніданкову вежу на трьох, а піци та пасти готують понад 10 видів. Серед варіацій є вегетаріанська піца, Рустіка з прошуто, Капрічоза з баликом та печерицями, Negroni al carciofi з салямі та артишоками.

Головна фото: Nima Naseri on Unsplash

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi