пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Тімбілдинг — це чудова можливість об’єднати команду, зарядитися енергією та просто весело провести час разом. Київ пропонує чимало місць, де можна організувати корпоративні заходи з ноткою креативу. Від просторих ресторанів із залами для активностей до атмосферних локацій з іграми, майстер-класами та навіть кулінарними змаганнями — у цій добірці знайдуться варіанти для будь-яких форматів тімбілдингу.
Rancho El Gaucho | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Газопровідна, 4
Години роботи: щодня 11:00-23:00
Дещо з меню: емпанадас з телятиною — 250 грн, салат з кревектами — 398 грн, міні-такос з лососевим тартаром — 298 грн, арко іріс а ла міель — 220 грн, язик з трюфельним бешамелем — 420 грн.
Деталі: Заміський готельно-ресторанний комплекс з аргентинською кухнею Rancho El Gaucho — це ідеальний вибір для новорічного корпоративу. На великій зеленій території можна організувати командні ігри, спортивні активності чи навіть квест. А після насиченого дня розслабитись у затишних котеджах що є на території комплексу.
Для ваших цьогорічних заходів підготували акційну пропозицію на банкети з двома варіантами меню від 10-ти гостей з безлімітним алкоголем для Вашої компанії. Як варіант також пропонують знижку 20% на банкетне меню і можливість приносити свій алкоголь.
Відчути аргентинський колорит в ресторані в стилі ранчо, смакуючи соковитими стейками та морепродуктами — неперевершені поєднання смаків точно зможуть приємно здивувати та зробити Ваше свято незабутнім. За всіма деталями телефонуйте +380969809034.
Odesa Restaurant | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 114
Години роботи: щодня 11:00-22:00
Дещо з меню: форшмак, який готуємо за вашим столом — 330 грн, котлета по-київськи рибна — 410 грн, качине філе та ковбаска з качки під вишневим соусом — 510 грн, фундучний торт з кремом з фундука та морозивом — 285 грн.
Деталі: Odesa Restaurant — це сучасний космополітичний ресторан. В закладі велика та вишукана винна карта, яка відзначена міжнародним келихом Wine Spectator. Тут завжди в наявності свіжі устриці, чорноморська риба та холодне ігристе. За меню відповідає досвідчений бренд-шеф Ігор Крамаренко, він надихається світовою кухнею і надає перевагу локальним та сезонним продуктам від перевірених виробників. В Odesa можна організувати заходи різного формату — від камерного вечора до банкету на 50 осіб, є окрема зала, яку можна орендувати під захід. Також є можливість закрити весь ресторан.
Сіль Землі | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Софіївська Борщагівка, вул. Боголюбова, 1А
Години роботи: щодня з 12:00 до 23:00
Дещо з меню: картопляні ньоки зі смаженими білими грибами під соусом грейві — 445 грн, тартар з лосося з подушкою з авокадо-мусу — 560 грн, карамелізований баклажан з томатами конкасе та страчателлою — 390 грн, галушки з беконом, грибами та цибулею у топленому вершковому маслі — 220 грн.
Деталі: «Сіль Землі» — сучасний ресторанний комплекс в етно-стилі. В комплексі є різноманітні можливості для проведення свята: для банкетів та фуршетів пропонують зали на 1 та 2 поверхах, а також банкетні будиночки. На першому поверсі є велика зала на 120 гостей (200 гостей на фуршет) та VIP-зала на 18 гостей. На другому поверсі є зала на 80 гостей (150 гостей на фуршет). Серед банкетних будиночків є великий на 18 гостей та середній на 6 гостей. Також в закладі можуть допомогти з організацією свята, існує послуга закриття для приватного заходу одного з поверхів або всього ресторану.
ORLY PARK | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: бульвар Вацлава Гавела, 9в
Години роботи: щодня 08:00-22:00
Дещо з меню: вінегрет з груші та гарбуза з малосольною тюлечкою — 150 грн,паштет з печінки птиці з конфітюром — 350 грн, салат з креветок та кремом з в’ялених томатів — 360 грн, смажені королівські креветки в паніровці панко — 299 грн.
Деталі: ORLY PARK — готельно-ресторанний комплекс у столичному парку «Орлятко». На чотирьох поверхах комплексу розташувались ресторан з європейською кухнею, 3 банкетні зали з караоке і 3 конференц-зали. Для корпоративу в ORLY PARK пропонують зали від 10 до 100 осіб, караоке зал, лаунж зона та багато іншого. Банкетний менеджер комплексу підготує для вашого свята індивідуальне меню і запропонує варіанти розсадження, а також допоможе організувати додаткові послуги: агенції, координаторів, ведучих.
Фортеця | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: проспект Гонгадзе, 21
Години роботи: щодня 11:00-22:00
Дещо з меню: сир з фініками та джемом з апельсинових скоринок — 450 грн, теплий салат з овочами гриль та філе свинини — 325 грн, хачапурі по мегрельські — 485 грн, люля-кебаб із свинини та телятини — 320 грн.
Деталі: Ресторанний комплекс «Фортеця» на Виноградарі складається з 7 окремих банкетних локацій — закриті зали з камінами і тематичним оформленням, де можна розмістити від 10 до 120 гостей. У кожної зали свій вхід і своя аудіосистема, це повністю автономний майданчик для свята. Закриті зали з камінами і тематичним оформленням: венеціанська, іспанська, французька, трапезна. У банкетному меню 90 позицій української, кавказької і середземноморської кухонь, і окреме меню мангалу.
CHOICE | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Братиславська, 52
Години роботи: щодня з 10:00 до 23:00
Дещо з меню: мілфей із качиної грудки — 560 грн, салат з грушею та французькими сирами — 280 грн, млинці з сьомгою та червоною ікрою — 360 грн, сирні крокети з гострим соусом — 340 грн.
Деталі: Ресторан Choice розташований на лівому березі Києва і надає послуги з організації банкетів. В ресторані є кілька залів від 20 до 100 гостей, серед яких 2 банкетних, 2 караоке-зали, кальянна зала. Ви можете замовити весільний фуршет і банкет з будь-яких страв. Меню складається індивідуально, щоб ви могли вразити гостей та зробити замовлення в межах наявного бюджету.
Головна фото: Pavel Danilyuk
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi