Новий заклад. Київ: перша локація майбутньої мережі SEATERS відкрилась на Рейтарській - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: перша локація майбутньої мережі SEATERS відкрилась на Рейтарській
15-10-2025 0 368

Seaters | Кавʼярня 

Де: вул. Рейтарська, 15, м. Київ. Простір розташований у межах Reytarska Circle.

Працює: щодня з 9:00 до 21:00.

Це перша кав’ярня майбутньої мережі Seaters. Засновник ресторатор Віталій Кононикін, відомий проєктами Twins і Koi у Дніпрі.

Кухні в закладі немає, але існує окреме виробництво для випічки, сендвічів і салатів. Власна обсмажка зерна. Наразі використовують два види зерна для еспресо та фільтру, згодом планують додати декаф. Усі напої можна приготувати на альтернативному молоці.

Планують розширення, відкриття ростерій на Хрещатику та Бессарабці. Команду очолюють спеціалісти таких напрямах: product, bakery, beverages, barista.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

У меню представлені напої та випічка: фільтр кава, допіо, капучино, лате, матча лате, класичний заварний чай, кекс. Заклад пропонує каву на виніс, у залі та через онлайн-замовлення. Продукцію можна придбати як офлайн, так і онлайн через сайт кавʼярні.

Простір вміщує близько 50 гостей і має барні місця, зони для невеликих компаній. Дизайн: натуральні матеріали — дерево, метал, текстиль. Pet-friendly і відкритість до спільноти.

Mindful-кафе і простор для усвідомленої паузи. Концепція про каву, атмосферу, які стають частиною спільного досвіду. Кожна філіжанка розглядається як момент зустрічі із собою.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Заклад наразі недоступний для маломобільних людей, однак майбутні точки на Хрещатику, 6 і на Бессарабській площі, 2, планують зробити безбар’єрними.

Підготовка до відкриття тривала в кілька етапів: спершу тестовий режим, потім офіційний запуск, який відбувся 1 жовтня 2025 року. 

Також в рамках Seaters скоро панується відкриття проєкту «МО». Бар про нову культуру пиття, з усвідомленим підходом до вибору напоїв. Ідея, щоб насолоджуватись атмосферою без надмірного вживання алкоголю. Основу барної карти складають безалкогольні коктейлі, напої з пониженим вмістом алкоголю (low ABV), легкі вина. У меню також буде кава і інші безалкогольні позиції. Концепція МО не про відмову, а про свободу вибору. Формат орієнтований на баланс, комфорт і щирі зустрічі. Це камерний бар, де важлива не кількість випитого, а якість моменту. Про цей заклад буде окремий матеріал. 

Фото: Seaters

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi