пошук
Наталія Парапан
Автор
пошук
Наталія Парапан
Автор
Сніданок у Києві, це не просто перший прийом їжі. Це можливість почати день зі смаку, настрою та маленького ритуалу для себе. У нас щоранку можна знайти місце для будь-якого настрою: від кав’ярень із ароматною випічкою до ресторанів, де подають сніданки all day, з ранку до вечора.
М’які круасани, корисна вівсяка, авокадо-тости, сирники, яйця пашот і келих просекко, саме такі найкращі сніданки в Києві обирають мешканці столиці. Формати різні: швидкий сніданок перед роботою, сімейний вихідний із дітьми або довгий сніданок all day у Києві у закладі з музикою та вином.
Тож якщо ви шукаєте де скуштувати сніданки в Києві, які подають увесь день, або хочете знайти найкращі сніданки в центрі Києва, цей гід для вас. Тут зібрані локації, де сніданок у Києві перетворюється на гастрономічну подію, а кожен ранок — на маленьке свято смаку.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Володимирська, 24
Бути Sofie — ресторан сім’ї Rose Family, розташований під стінами Софії Київської. Тут ранок починається повільніше, ніж у решти міста — з келихом холодного просеко, ідеальним сніданком і відчуттям, що життя прекрасне у своїй простоті. Сніданки тут — це маленький ритуал. Про спокій і свободу, про можливість побути наодинці з ранковим Києвом, коли місто ще тільки прокидається. У вихідні в залі звучить живе фортепіано, і момент неначе зупиняється — залишається лише музика, світло, смак і краса деталей.
Меню продумане до дрібниць — усе про баланс і гармонію: авокадо-мус із яйцями пашот, спельтова каша з пармезаном, великий сніданок Sofie, тости з тунцем і зеленим яблуком або з індичкою та трюфельним айолі, круасан із димною цибулею та сирники з абрикосовим кремом і естрагоном.
У теплий сезон Sofie відкриває Сад Sofie — терасу, що потопає у квітах на території заповідника. У ці дні сніданок перетворюється на особливий досвід — у тиші й спокої Софії Київської. У Бути Sofie вірять: сніданок задає тон усьому дню. І тут ця філософія щоранку підтверджується.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Предславинська, 42
Сімейний заклад з авторськими сніданками в центрі міста. Формат міського бістро з сучасною подачею та атмосферою для родинних зустрічей. Страви з мотивами Європи, Японії та Америки. Працюють щодня з 9:00 до 23:00. Сніданки all day. До кожного сніданку подають фільтр-каву. Серед сніданкових страв, зокрема: трюфельні омлети, яйця пашот, вівсянка, випічка. Меню з акцентом на збалансованість і текстури. Використовують пастрамі, страчателу, трюфель, бринзу, всі продукти високої якості.
Що брати на сніданок: європейський сніданок з індичкою (410 грн), бургер з яєчнею та сирами (545 грн), мелт з копченим лососем та пармезановим мусом (525 грн), зелена гречка з грибами та пастрамі (450 грн), круасан зі скремблом (410 грн), авокадо тост (495 грн), омлет трюфельний з страчателою та ікрою (495 грн), омлет трюфельний з сиром брі (340 грн), вівсяна каша з грибами та індичкою (315 грн), шакшука з сиром фета (320 грн). До кожного сніданку подають фільтр-каву.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Рейтарська, 13
Міське кафе в центрі Києва. Працють щодня з 09:00 до 22:00. Формат take away, зручний для гостей із динамічним ритмом життя. Заклад kids friendly і pets friendly. Меню поєднує м’ясні, рибні та овочеві страви, домашню пасту, салати, десерти. До сніданків можна обрати каву, чай або келих вина. Є широкий вибір варіацій сніданків: від шакшуки до вівсянки з трюфельною олією. Можливість кастомізації страв за допомогою додатків. Мають поряд сестринське кафе — Kometa Cafe в Рейтарська Circle.
Що брати на сніданок: Сирний скрамбл з пармезаном (340 грн), сирники з кремом каталана (315 грн), червона шакшука з томатним соусом (365 грн, гостра страва), вершкова полента із запеченими томатами, бринзою (340 грн), вівсяна каша з білими грибами, яйцем пашот, вершками, пармезаном і трюфельною олією (280 грн), скрамбл із лососем (440 грн), данський панкейк (зі слабосолоним лососем — 410 грн, з томленою яловичиною — 365 грн, з ананасом і карамеллю — 230 грн), круасан із сиром і вершковим маслом (152 грн). Заклад просить попереджати офіціанта про можливі алергії.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 57/3
Заклад з фокусом на м’ясних стравах з панорамними вікнами та великою терасою. Панорамний вид на Велику Василькіську. Концепція ресторану побудована навколо формату «усе по 199 грн», частина позицій у меню йдуть за фіксованою ціною. Зокрема всі сніданки за 199 грн. В закладі 370 посадкових місць, має дитячу кімнату з нянею. Сніданки подають із 10:00 до 12:00. Працює щодня: у будні з 10:00 до 22:00, у вихідні — з 11:00 до 22:00.
Що брати на сніданок: хешбраун з яйцем пашот та беконом (199 грн), сирні кульки зі сметанковим кремом (199 грн), великий сніданок (199 грн), трюфельна вівсянка з пастрамі (199 грн), скрембл з тар-таром (199 грн), сендвіч з телятиною та печеним перцем (199 грн).
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Богдана Хмельницького, 29/2
Jela Cafe знаходиться неподалік Оперного театру. Міське кафе з італійською піцою, баром, коктейльною та винною картою й десертами. Інтер’єр в індустріальному стилі із деревом, шкірою та цеглою. Простір має чотири зали, бар та літню терасу на 80 гостей. Частина приміщення обладнана як укриття. Заклад pet-friendly.
Що брати на сніданок: каша вівсяна з млинцевою лазаньєю, яйцем пашот, соус з білих грибів та сир пармезан – 240 грн, сирники з ягідним соусом – 180 грн, скрембл з круасаном та лососем з соусом голандез – 340 грн, хелсі сніданок з тунцем, битими огірками, відварним яйцем та кранчем з насіння – 295 грн, сніданок іноземця з квасолею, сосисками, моцарелою, відварними яйцями, капустою кімчі, картоплею та сирним тостом – 275 грн, круасан з лососем – 310 грн, круасан з індичкою та трюфельним майонезом – 305 грн.
EPISODE Gastrobar на Печерську
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вулиця Предславинська, 53 (ЖК «Французький Квартал 2»)
Години роботи: щодня 09:00-22:00
Заклад знаходиться на Печерську. Авторська кухня + барне меню. По буднях можна замовити комплексні обіди. Тут також регулярно проводять заходи. Родзинкою ресторану є італійська піца на дровах, приготовлена за традиційним рецептом. Меню підійде на будь-який смак. Сніданки тут all day. Також закуски і основні страви. Також є healthy меню з корисними і збалансованими стравами.
Що брати на сніданок: гречаний боул з тунцем (375 грн), крок-мадам (320 грн), кабачкові оладки з лососем (370 грн), скрембл з індичкою та шпинатом (290 грн), тост з мортаделою та м’яким сиром (355 грн), омлет з тартаром з креветки (360 грн), шпинатна вівсянка з креветками (330 грн), солодка вівсянка з горіхами та чатні з груші (190 грн), англійський сніданок (345 грн), шакшука з печеним перцем (265 грн), сніданок з біфштексом (360 грн), скрембл тост з ростбіфом (365 грн), сирники зі сметаною та ягодами (250 грн).
Фото: всі заклади з добірки
Читайте також:
Найкращі сніданки в Києві: куди піти в місті на пізній сніданок
6 закладів для сніданків у Києві 2025: де снідати на початку робочого тижня
Сніданки на Оболоні: найкращі кафе та ресторани для ранку
Сніданки на Лівому березі Києва: топ місця для ідеального ранку
Сніданки-вежі в Києві: де шукати ці триповерхові ефектні подачі
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi