Бари з літніми коктейлями та терасами: бар-кроулінг столицею - PostEat

пошук

Бари з літніми коктейлями та терасами: бар-кроулінг столицею
15-07-2020 0 1363


Бари з літніми коктейлями та терасами шукала редакція PostEat. Бар-кроулінг столицею — чудове рішення для п’ятничного вечора у компанії друзів. І якщо восени хочеться потрапити до зали бару, то влітку найкраще насолоджуватись коктейлями та спілкуванням на затишних літніх терасах. Ми підібрали кілька закладів у центрі та на Подолі, до яких ви зможете завітати після приємної прогулянки містом.

Бездельники

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Саксаганського, 38

Бюджет: ₴₴. Закуски (115–250 грн), пітака (155 грн), основні страви (162–289 грн).

Страви: пітака з качиним філе – 155 грн, салат з яловичиною – 135 грн, рамен з грибами шиітаке та креветкою – 195 грн, ростбіф з відварною картоплею і цвітною капустою – 289 грн.

Коктейлі: Tropical Torf Sour – 185 грн, Yellow Kiwi – 185 грн, Pocahontas – 185 грн.

Деталі: концептуальний бар, пітака-меню, сучасний інтер’єр, формат take away, коктейльна карта, dj-сети, тематичні вечірки, сніданки у будні з 08:00 до 12:00, бранчі по вихідних з 08:00 до 17:00.

«Бездельники» — бар в центрі столиці. Найбільшою популярністю в залі тут користується стіл на компанію з шістьох осіб, який обертається по колу. Проте влітку краще за все займати столики на літній терасі. Тут можна не лише підняти настрій авторськими коктейлями, а й повноцінно поїсти — в меню є ситні сніданки, легкі закуски й основні страви з риби і м’яса.

4844 Outlaw Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Кловський узвіз, 13

Бюджет: ₴₴. Бургери (190–310 грн), основні страви (185–345 грн), тапас і закуски до вина (55–170 грн).

Страви: дабл біф бургер – 275 грн, брускети з персиком та сиром шеврет – 125 грн, запечений сир брі з тостами та сезонною ягодою – 170 грн, салат з домашнім хумусом, авокадо та томатами – 180 грн.

Коктейлі: Lollipop – 185 грн, Village Cosmopolitan – 185 грн, Thai Gin Tonic – 195 грн, Dirty Martini in Kyiv – 220 грн.

Деталі: двоповерховий pre-party бар, знаходиться неподалік станції метро «Кловська», лаконічне меню з акцентом на бургери, легкі закуски та салати, сучасний дизайнерський інтер’єр, авторські коктейлі, чайна карта з колекцією китайського чаю, контактна барна стійка з мармуровою поверхнею, міцний алкоголь преміального рівня, італійські та французькі вина, літня тераса, резерв столів.

4844 Outlaw Bar — стильний двоповерховий pre-party бар від власників всім відомих Par Bar та Par Bar ². Бар розташовується у дворівневому приміщенні дореволюційного будинку з високими стелями, а гармонійний інтер’єр виконано в спокійних відтінках бірюзи та доповнено виразними елементами декору. У барі об’єднано все для відмінного релаксу: спокійний і лаконічний інтер’єр, приємна музика, авторські коктейлі та страви. Влітку краще за все обирати столик на літній терасі закладу.

Bar on 8

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Алли Тарасової, 5

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (195–525 грн), страви на грилі (525–1450 грн).

Страви: кіноа салат – 345 грн, брускета з копченим баклажаном – 195 грн, парма, маринована копчена слива, диня – 425 грн.

Коктейлі: Kyiv Cranberry Mule – 295 грн, Cucumber Gin Fizz – 295 грн, Kiev Clouds – 270 грн, Berry Rosso – 215 грн.

Деталі: руфтоп бар-ресторан, знаходиться на 8 поверсі готелю Hyatt Kiev, панорама на історичну частину Києва, страви японської та континентальної кухонь, коктейлі, барна карта, кальян.

Розташований на 8 поверсі готелю Hyatt Kiev, Bar On 8 відкриває неповторну панораму на історичну частину міста з його основними культурними пам’ятками – Софійським та Михайлівським Соборами. У теплу пору року тераса бару є основним місцем відпочинку готельного комплексу. Асортимент страв японської та континентальної кухонь доповнені змістовною картою вин. Особливої уваги заслуговує різноманіття коктейльних напоїв.

Satori restaurant & bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 44а.

Бюджет: ₴₴. Закуски (115–235грн), основні страви  (175–320 грн), десерти (128–155 грн).

Страви: кебаб з яловичини на запеченому баклажані – 215 грн, пряне філе качки в східному маринаді – 245 грн, ніжні яловичі ребра з вишневим соусом  — 265 грн, паста араб’ята з ростбіфом та соусом з солодкого перцю – 208 грн.

Коктейлі: Amaro Spritz – 185 грн, Daiquiri – 160 грн, Mai Tai – 165 грн, Pear Sour – 180 грн.

Деталі: ресторан близькосхідної та середземноморської кухні, лаунж-бар, змістовна чайна карта, чайний сомельє, тераса, roof-top, бар, стильний сучасний інтер’єр, кілька зал, авторські коктейлі, чайна колекція.

Satori Lounge — ресторан близькосхідної і середземноморської кухні з цікавими чайною та коктейльною картами. Заклад знаходиться у внутрішньому дворі, має дві великі зали та простору терасу на даху. Тут дуже зелено і завжди тихо, не дивлячись на те, що ресторан розташований в максимальній близькості до центру міста. В інтер’єрі  використано багато дерева і природних кольорів. На стелі – дерев’яні люстри у формі квітів, а стіни прикрашені зображеннями птахів і рослинними орнаментами. Відпочити на літній терасі можна з ігристими, солодкими або міцними коктейлями.

FIJI Lounge Bar 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Сагайдачного, 14в

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (120–225 грн), гарячі закуски (99–189 грн), основні страви (165–299 грн).

Страви: салат з теплою телятиною – 175 грн, бургер з куркою – 155 грн, карпачо з лосося з пармезаном – 199 грн, рапани у вершковому соусі – 235 грн.

Коктейлі: Fiji Style – 175 грн, Reva – 175 грн, Viwa – 175 грн, Koro – 175 грн.

Деталі: лаунж-бар на Подолі, multi-cuisine, кальян-меню, кальян з 14:00 щодня, сезонне меню, барне меню, фірмові коктейлі, тераса, паркінг, резерв столів, доставка, формат take away, кальян-меню, меню бізнес-ланчів, страви на грилі, караоке, демократичні ціни, спеціальні пропозиції та акції, по п’ятницях і суботах працює до 05:00 ранку.

FIJI Lounge Bar — стильний лаунж-ресторан на Подолі. Кухня в закладі досить різноманітна, щоб кожен гість міг зробити найкращий вибір, в меню представлені страви європейської, української та японської кухонь. На додаток до страв ви можете вибрати супровід з карти фірмових і класичних коктейлів, розробленої досвідченим бар-менеджером Галиною Третяк.

1818 rooftop

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Костянтинівська, 11

Бюджет: ₴₴. Їжа (100–160 грн).

Страви: тост французький з мацоні, персиком – 160 грн, смажений сулугуні з гливами – 140 грн, пончики – скумбрія, тархун, маскарпоне, помідори чері – 150 грн.

Коктейлі: Bursa Mule – 190 грн, Sassy Mango – 190 грн, Sicilian Lemon – 170 грн, Coffee Spritz – 180 грн.

Деталі: бар, знаходиться на даху готелю, відкривається краєвид на Поділ, лаконічне меню, більше десятка коктейлів, натуральне вино, немає резерву столів.

«1818» — бар must visit в Києві, який знаходиться на даху бутик-готелю Bursa. Тут можна не тільки випити коктейль, але і насолодитися прекрасним видом на старовинні вулички Подолу. Названо заклад на честь року спорудження будинку, в якому розташувався бутик-готель. У самій локації небагато посадкових місць, також можна розташуватися на літній терасі — варто враховувати, що столики у барі не резервують. В меню ви знайдете більше десятка коктейлів, п’ять з них — варіації на джин-тонік.

Фото: Facebook Бездельники, Par Bar, Bar on 8, Satori restaurant & bar, FIJI Lounge Bar; Instagram 1818 rooftop.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi