Тренінги з Zero Waste у міксології від Pernod Ricard Ukraine пройдуть у п'яти містах України - PostEat

пошук

Тренінги з Zero Waste у міксології від Pernod Ricard Ukraine пройдуть у п'яти містах України
07-10-2020 0 6947


В Україні відбудуться тренінги з сучасної міксології та практики Zero Waste — безсмітництва у барній сфері. Перший тренінг вже пройшов у Києві. На черзі Харків, Львів, Дніпро та Одеса.

Навчально-практичний курс Bartender Education by Pernod Ricard Ukraine розроблено командою Bar Community Manager Pernod Ricard Ukraine. Головна ідея курсу — поділитися знаннями про зменшення відходів в барі та останніми ідеями у сфері міксології.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

«Ми хочем показати бартендерам, скільки всього корисного залишається після роботи в барі. Та як можна використати відходи з вигодою для екології й бару. Бачимо Україну частиною європейської барної спільноти, де приділяють увагу збереженню довкілля. Хочемо бути в контексті цього руху», — розповідає ком’юніті-менеджер Pernod Ricard Ukraine Максим Матушкин.

Курс Bartender Education by Pernod Ricard Ukraine пройде у форматі тренінгів для бартендерів. Тренінги складатимуться з теоретичної та практичної частин.

Теоретична частина курсу присвячена самому поняттю коктейль, модифікаторам, складовим смаку й аромату, новим технологіям у міксології та ідеям «нульових відходів» у барі. «У роботі бартендера є багато відходів з яких можна виготовити пастилу, кордіали, содові, піни тощо. Ми розповімо про всі відомі напрямки, де можна використати відходи», — каже Максим Матушкин.

Окремий блок буде присвячений модифікаторам, їх видам та характеристикам. В межах навчання слухачів познайомили з новим продуктом компанії блендом Ballantine’s 7 Bourbon Finish з витримкою у бочках з-під бурбона. Спікери пояснять, чому на ринок виходять такі продукти і як з ними працювати у барі.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Під час практичної частини слухачів шляхом жеребкування поділять на команди. Команди отримають завдання для приготування коктейлів без відходів або укладання коктейльної карти. За кожне завдання виставлятимуться оцінки.

За командами буде закріплений куратор, який ділитиметься знаннями та наставлятиме слухачів. Серед наставників будуть представники Bar Community Manager Pernod Ricard Ukraine — Іван Зелик (Львів), Владислав Романішин (Одеса), Олександр Голоцван (Дніпро) та Артем Денчик (Харьків).

«Цінність курсу в тому, що команда Bar Community Manager Pernod Ricard Ukraine поїде всією Україною. Навчання, обмін досвідом між кураторами й слухачами — очікуємо, що це підвищить рівень барної сфери у країні», — впевнений Максим Матушкин.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Під час розробки програми у Pernod Ricard Ukraine робили акцент на тому, щоб слухачі навчились працювати у незвичних ситуаціях. Наприклад, практичні завдання доведеться виконувати у випадкових командах для підвищення навички взаємодії. У Києві практикум відбувся не в барі, а в Кулінарній академії DGF, щоб підвищити навичку адаптації до нових умов.

У кожному місті планують залучили 24 бартендера для участі у тренінгах. Компанія Pernod Ricard Ukraine завчано надішле запрошення бартендерам для участі. Кілька місць будуть розіграні онлайн.

У Харкові тренінг пройде в листопаді, у Львові — у лютому, у Дніпрі — у березні. В Одесі навчання проведуть перед сезоном.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Матеріал підготовлено за підтримки Pernod Ricard Ukraine


Читайте також:

Оголошено фіналістів конкурсу стійкого розвитку у барній справі Tahona Society від Pernod Ricard

Відомий переможець конкурсу Tahona Society від Pernod Ricard

Pernod Ricard пожертвує 70 000 літрів спирту для горілки Absolut та інших напоїв на виготовлення антисептиків

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi