пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Принципи формують особистість та роблять людину тим, ким вона є. Редакція PostEat вирішила не тільки розповідати про професійні досягнення представників української гастроіндустрії, а й дізнатись про їх життєві цінності та думки.
Сьогодні принципами життя і роботи ділиться бренд-шеф МХП Алекс Юсупов.
Я не можу жити без кохання.
Я ніколи не говорю «ніколи».
В роботі головне розірвати коло Сансари!
Головна цінність в житті — це і є саме життя.
Якби у мене був шанс щось змінити в житті, то я б нічого не змінював. У мене дивовижне та прекрасне життя.
Мій головний козир — це моя безмежна краса.
Я не прощаю в роботі — не прощати щось безглуздо. Люди не ідеальні. Я не ідеальний (хоча в це так складно повірити)).
Мій ідеальний день проведений в колі родини.
Якби я до кінця життя мав їсти лише один продукт, це був би шоколад!!!
Головне в ресторані це — ЇЖА!!
Якби мені дали $1 000 000, я б віддав гроші на благодійність.
Найдивніший комплімент, який мені говорили, те що моя їжа – це секс.
Найдивніша їжа — це морські мешканці, яких в Азії прийнято їсти живими.
Професіоналізм проявляється у тих, хто завзято цього добивається.
Якби моє життя було фільмом, воно б називалось «Щоденник неспокійного Мандрівника». Я постійно переїжджаю і за своє життя поміняв вже більше десяти країн. Мені подобається міняти все так кардинально.
Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб зробити Україну гастрономічною країною, я б не думав занадто довго і взяв за основу скандинавську модель.
Фото надані Алексом Юсуповим/Facebook-сторінка Алекса Юсупова
Читайте також:
Принципи життя і роботи гастродіячів: ресторатор Дмитро Борисов
Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Олексій Шеменков
Принципи життя і роботи гастродіячів: ресторатор Савва Лібкін
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi