Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Олексій Шеменков - PostEat

пошук

Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Олексій Шеменков
09-10-2020 0 261


Принципи формують особистість та роблять людину тим, ким вона є. Редакція PostEat вирішила не тільки розповідати про професійні досягнення представників української гастроіндустрії, а й дізнатись про їх життєві цінності та думки.

Сьогодні принципами життя і роботи ділиться шеф-кухар київського м’ясного ресторану BEEF meat & wine Олексій Шеменков.

Я не можу жити без гарного шматка м’яса))

Я ніколи не стану вегетаріанцем.

В роботі головне тут багато факторів, спокій, знання та вміння, лідерські якості, почуття гумору.

Головна цінність в житті — це моя сім’я.

Якби у мене був шанс щось змінити в житті, то тут я б точно нічого не міняв)

Мій головний козир — це досвід та знання, які дозволяють мені досягати будь-який цілей.

Я не прощаю в роботі халатності до своєї справи чи до продукту, з яким працюєш — якщо ти до цього байдужий, то краще змінити професію.

Мій ідеальний день завжди проходить з сином, хоча йому всього рік, але з татом можна все.

Якби я до кінця життя мав їсти лише один продукт, це було б м’ясо і тільки м’ясо, приготовлене будь-яким способом, звичайно, краще на вугіллі)

Головне в ресторані — це задоволені гості та задоволені співробітники.

Якби мені дали 1 млн $, я б відкрив м’ясну лавку із зоною приготування м’яса  на грилі та BBQ.

Найдивніший комплімент, який мені говорили — я тут розгубився, навіть не знаю, що сказати.

Найдивніша їжа — це смажені мадагаскарські мурахи з кукурудзою, тонкий смак горіху.

Професіоналізм проявляється у вмінні чітко та злагоджено працювати в команді.

Якби моє життя було фільмом, воно б називалось «Хоробре серце». 

Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб зробити Україну гастрономічною країною, я б зробив міністерство кулінарії) Переписав довідники рецептур за 1986 рік на новий лад та організував найбільшу кулінарну школу в Україні, де викладали б усі шеф-кухарі.

Фото надані Олексієм Шеменковим.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi