Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Алекс Юсупов - PostEat

пошук

Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Алекс Юсупов
18-11-2020 0 141


Принципи формують особистість та роблять людину тим, ким вона є. Редакція PostEat вирішила не тільки розповідати про професійні досягнення представників української гастроіндустрії, а й дізнатись про їх життєві цінності та думки.

Сьогодні принципами життя і роботи ділиться бренд-шеф МХП Алекс Юсупов.

Я не можу жити без кохання.

Я ніколи не говорю «ніколи».

В роботі головне розірвати коло Сансари!

Головна цінність в житті — це і є саме життя.

Якби у мене був шанс щось змінити в житті, то я б нічого не змінював. У мене дивовижне та прекрасне життя.

Мій головний козир — це моя безмежна краса.

Я не прощаю в роботі — не прощати щось безглуздо. Люди не ідеальні. Я не ідеальний (хоча в це так складно повірити)).

Мій ідеальний день проведений в колі родини.

Якби я до кінця життя мав їсти лише один продукт, це був би шоколад!!!

Головне в ресторані це — ЇЖА!!

Якби мені дали $1 000 000, я б віддав гроші на благодійність.

Найдивніший комплімент, який мені говорили, те що моя їжа – це секс.

Найдивніша їжа — це морські мешканці, яких в Азії прийнято їсти живими.

Професіоналізм проявляється у тих, хто завзято цього добивається.

Якби моє життя було фільмом, воно б називалось «Щоденник неспокійного Мандрівника». Я постійно переїжджаю і за своє життя поміняв вже більше десяти країн. Мені подобається міняти все так кардинально.

Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб зробити Україну гастрономічною країною, я б не думав занадто довго і взяв за основу скандинавську модель.

Фото надані Алексом Юсуповим/Facebook-сторінка Алекса Юсупова

Читайте також:

Принципи життя і роботи гастродіячів: ресторатор Дмитро Борисов

Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Олексій Шеменков

Принципи життя і роботи гастродіячів: ресторатор Савва Лібкін

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi