Принципи життя і роботи гастродіячів: шефиня Ксенія Амбер - PostEat

пошук

Принципи життя і роботи гастродіячів: шефиня Ксенія Амбер
04-08-2021 0 2618

MVP

Автор


Принципи формують особистість та роблять людину тим, ким вона є. Напередодні проведення Національного відбору Bocuse d`Or Ukraine 2021 редакція PostEat разом з ТМ Kurator розповідає не тільки про професійні досягнення представників української гастроіндустрії, а й про їх життєві цінності та думки.

Сьогодні принципами життя і роботи ділиться Ксенія Амбер – бренд-шефиня консалтингової групи Mise en Place та ресторану BriO.

Я не можу жити без натхнення.

Я ніколи не буду йти проти принципів.

В роботі головне – це результат.

Головні цінності в житті – це сім’я.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Якби у мене був шанс щось змінити в житті, то я б залишила все як є.

Мій головний козир – це чесність.

Я не прощаю в роботі – безалаберність.


Міжнародний конкурс Bocuse d’Or у 1987 році заснував знаменитий шеф-кухар Пол Бокюз (Paul Bocuse). Це кулінарне змагання найвищого рівня і одночасно презентація новітніх кулінарних трендів, яке відбувається перед глядачами на кшталт спортивного чемпіонату. У конкурсі вагомий акцент роблять на креативності, використанні техніки, смаку і текстурі страви та її складових.


Мій ідеальний день – разом з моєю родиною.

Якби я до кінця життя мав їсти лише один продукт, це були б гусячі шлуночки зі смаженою картоплею.

Головне в ресторані – це концепт.

Якби мені дали $1 000 000, я б витратила на благодійність, навчання та родину.

ТМ «КURATOR» – це українська курятина добірної якості, що розуміє та відповідає потребам фуд-майстрів.

Найдивніший комплімент, який мені говорили – ще з часів інституту в мене було прізвисько ginger cookie.

Найдивніша їжа та, яку їси руками.

Професіоналізм проявляється у вмінні прагматично дивитися на свої помилки.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Якби моє життя було фільмом, він називався б Amber’s secret garden.

Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб зробити Україну гастрономічною країною, я б зробила все, для популяризації основних продуктів України.

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi