Принципи життя і роботи гастродіячів: шефиня Єлизавета Глінська - PostEat

пошук

Принципи життя і роботи гастродіячів: шефиня Єлизавета Глінська
06-04-2021 0 1344


Принципи формують особистість та роблять людину тим, ким вона є. Редакція PostEat розповідає не тільки про професійні досягнення представників української гастроіндустрії, а й про їх життєві цінності та думки. Сьогодні принципами життя і роботи ділиться засновниця і викладачка «Кондитерської школи «GL», авторка і видавчиня двох книг, кулінарна експертка українських телешоу, лауреатка Чемпіонату світу з кондитерського мистецтва Mondial des arts sucres 2016 Парижі та суддя телевізійного кулінарного шоу «МайстерШеф. Професіонали» і «МайстерШеф-9» Єлизавета Глінська.

Я не можу жити без пригод, відчуття крил за спиною, без почуттів, своєї улюбленої родини і справи життя, в яку я закохана.

Я ніколи не перестаю слухати свій внутрішній голос.

В роботі головне любити те, чим займаєшся, і тоді справа буде захоплювати кожного дня.

Головна цінність в житті — любов до кожної живої істоти, взаєморозуміння, взаємодопомога.

Якби у мене був шанс щось змінити в житті, то раніше почала б ставитись до життя легше, раніше почала б слухати Всесвіт, який допомагає нам кожної миті.

Мій головний козир — це сміливість, вміння прислуховуватись до своєї інтуїції і йти вперед, незважаючи ні на що… А також все, що я роблю, потрібно не тільки мені, але й кожному з нас… весь мій досвід, улюблена справа… і я дуже щаслива, коли кожного разу отримую зворотний зв‘язок від аудиторії. Люди — дуже важливі в моєму житті. Вони для мене, я — для них.

Я не прощаю в роботі зради.

Мій ідеальний день — кожний, кожний ранок починається з посмішки, гарного настрою і слів вдячності за це прекрасне життя і кожен новий день.

Якби я до кінця життя мала їсти лише один продукт, це було б манго.

Головне в ресторані — це «душа» і люди, як і в кожній справі.

Якби мені дали $1 000 000, я б і далі реалізовувала свої проєкти, які потрібні людям, для того, щоб бути щасливими, навчитись цінити кожну мить життя і любити те, чим займаються.

Найдивніший комплімент, який мені говорили — вас такі різні очі)) Іноді в мене змінюється колір очей і одне око може бути зеленого кольору, інше блакитного))

Найдивніша їжа — це, мабуть, всі китайські страви)

Професіоналізм проявляється в усьому, що ми робимо, як в особистому житті, так і в професійному. Основний фундамент для мене, то любов, відповідальність, здатність реалізувати свої таланти, експертність в справі, якій займаєшся, кожний закуток, я маю відповідати за практичну і теоретичну частину, яка поступає від мене. А також здатність відтворювати щось нове.

Якби моє життя було фільмом, воно б називалось – «Впасти у безодню і злетіти на своїх крилах».

Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб зробити Україну гастрономічною країною, я б допомагала творчим людям висловлювати свої думки й робити те, що вони відчувають… В нас дуже талановиті люди, які дуже бояться вийти за рамки, а іноді просто не можуть. Я б розвивала молодь і реалізовувала б круті проєкти. Знайомила б аудиторію з культом їжі. Тому що для мене їжа — то є творчість.

Фото надані Єлизаветою Глінською

Читайте також:

Принципи життя і роботи гастродіячів: рестораторка Наталія Невядомська

Принципи життя і роботи гастродіячів: шефиня Льоля Ланда

Принципи життя і роботи гастродіячів: шефиня Стелла Клименко

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi