Принципи життя і роботи гастродіячів: рестораторка Наталія Невядомська - PostEat

пошук

Принципи життя і роботи гастродіячів: рестораторка Наталія Невядомська
23-03-2021 0 1555


Принципи формують особистість та роблять людину тим, ким вона є. Редакція PostEat розповідає не тільки про професійні досягнення представників української гастроіндустрії, а й про їх життєві цінності та думки. Сьогодні принципами життя і роботи ділиться рестораторка, засновниця Famille Très FRANÇAIS Наталія Невядомська.

Я не можу жити без весни у душі) Щось обов’язково повинно зігрівати та мотивувати — нові проєкти та мрії, знайомство з цікавими людьми, новий позитивний досвід.

Я ніколи не — я навчилася ніколи не говорити ніколи) 

В роботі головне класна команда. 

Головна  цінність в житті —  це «твої» люди: діти, родина, оточення. Вони надихають, дають силу, підкріплюють віру, а ще саме з ними ти кожен день з радістю ділишся своєю любов‘ю.

Якби був шанс щось змінити в житті, скоріше за все, я нічого б не міняла, крім свого відношення до життя … трохи легше))

Мій головний козир — це оптимізм та сприйняття проблеми як можливості. В теперішньому світі ці козирі дуже допомагають)

Я не прощаю в роботі… Я багато чого прощаю, і в роботі також, але мені дуже тяжко примиритися з брехнею, обманом. Як на мене, це неповага як до людини, який хтось бреше, так і до себе. Мені вкрай некомфортно з такою людиною.

Мій ідеальний день — це баланс між вдалим робочім днем, радісним спілкуванням с рідними та ще трошечки часу для себе: кілька сторінок класної книги, спортивне заняття, зустріч з подругою, нова сукня)

Якби я до кінця життя мав їсти лише один продукт, це був би апельсин чи манго)

Головне в ресторані — це коли гість входить та майже відразу відчуває, що в цьому ресторані є своя душа) Це емоційно, це перше враження, але воно найважливіше. А за ним вже — зрозумілий концепт, чіткі стандарти, єдині цінності та багато роботи людей, які повинні бути справжньою командою! 

Якби мені дали $1 000 000, я б взагалі у це не повірила, бо мені ніколи так просто нічого не давали!  У всякому разі, коли в тебе з’являються такі подарунки, важливо продовжувати жити за своїми принципами і не зраджувати себе.

Найдивніший комплімент, який мені говорили, був від якогось чоловіка про якийсь мій новий одяг, «який дуже пасує до стін»)

Найдивніша їжа для мене — це, як не дивно, устриці) Про це можна довго розмовляти, але, якщо коротко, то так, найдивніша.

Професіоналізм проявляється у знанні своєї справи, у досвіді та у вмінні відкриватися всьому новому.

Якби моє життя було фільмом, воно б називалось «Життєві пригоди мрійниці, або життя допомагає тим, хто не дуже довго думає») Бо до своєї мети треба йти послідовно, але іноді треба припинити думати, а почати діяти.

Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб зробити Україну гастрономічною країною, я б насамперед спробувала почати робити власну країну дійсно економічно міцною, а її мешканців — заможними та впевненими у своєму завтрашньому дні. А з приводу гастрономії — за це можна не хвилюватися, це вже один з приводів, чому до нас ще до карантину приїжджали туристи з різних країн світу!

Фото надані Наталією Невядомьскою

Читайте також:

Принципи життя і роботи гастродіячів: ресторатор Володимир Григорі

Принципи життя і роботи гастродіячів: ресторатор Вардкес Арзуманян

Принципи життя і роботи гастродіячів: ресторатор Савва Лібкін

Принципи життя і роботи гастродіячів: ресторатор Дмитро Борисов

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi