11 українських виноробних компаній об’єдналися, щоб підкорити світ разом - Анна Горкун - PostEat

пошук

11 українських виноробних компаній об’єдналися, щоб підкорити світ разом - Анна Горкун
23-03-2023 0 647


Власниця виноробної компанії 46 Parallel Wine Group Анна Горкун розповіла, що 11 українських виноробних компаній вперше за 30 років об’єдналися, щоб презентувати українське вино у Дюссельдорфі на одній з найбільших міжнародних виставок вин ProWein 2023.

“Для багатьох назва ProWein мало що скаже. Спробую пояснити. Це професійна виставка, де протягом 3 днів, виставляють свою продукцію тисячі виноробень і дистрибьюторів зі всього світу. Мета кожного учасника — серед 40 тисяч (!!!) гостей виставки знайти собі партнера для продажів за кордоном. На цю виставку стоїть черга для експонентів на 7 років наперед. Заради участі у цій виставці професіонали долають тисячі кілометрів, бо воно того варте! У 14 павільйонах розташований весь винний світ”, — розповіла Анна.

За її словами, раніше виноробна компанія 46 Parallel Wine Group завжди робила на виставках та фестивалях свої власні стенди: великі, дизайнерські, які підкреслювали саме цей бренд настільки, наскільки це можливо. Це правильно з точки зору маркетингу, стратегії продажів та управління брендом, але цього року її виноробна компанія виступила єдиним фронтом з іншими українськими виноробнями під спільним брендом „The Wines of Ukraine”. 

“У кожного із нас був зовсім невеликий простір; у нас були невеликі можливості, щоб зробити wow-ефект, але на мою особисту думку, ми все ж таки разом цей wow-ефект зробили. Ми були не конкурентами, ми були друзями. Ми разом зранку розставляли продукцію на стенді для тих, хто застряг в пробках. Ми передавали клієнтів один одному. Ми разом ходили на зустрічі до потенційних імпортерів. Ми підгодовували один одного, коли хтось забував поїсти, бо працював нон-стоп. Ми дегустували вина один одного і ділилися досвідом. А по вечорам ми всі разом вечеряли. Всі 20 чи 30 чоловік”, — додає Анна Горкун.

Фото: Facebook Anna Gorkun; Wines of Ukraine

Читайте також: 

У Мінагрополітики прогнозують скорочення врожаю зернових

«Всі. Свої» та Kind Hamper створили великодні гастрономічні сети

Зміни смаку пива у пляшках та металевих банках дослідили у США

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi