15 квітня в Одесі відбудеться весняна ресторанна конференція PRORESTO’24 - PostEat

пошук

15 квітня в Одесі відбудеться весняна ресторанна конференція PRORESTO’24
25-03-2024 0 326

Партнери

Автор


Ресторанна конференція PRORESTO’24 — платформа для об’єднання професіоналів ресторанного бізнесу України,  задля обміну знаннями, досвідом, та надання взаємної підтримки. На сцені розгортатимуться профільні панельні дискусії з провідними експертами ресторанної галузі. Ми поговоримо про маркетинг, маштабування ресторанного бізнесу та про одеську гостинність.

Хедлайнери заходу:

 ⁃ Ілля Неправда 

 ⁃ Максим Храмов

 ⁃ Тарас Маселко 

 ⁃ Дмитро Борисов

 ⁃ Ольга Копилова

 ⁃ Андрій Дромов

 ⁃ Ксенія Козонова

 ⁃ Назар Гоменюк 

 ⁃ Дмитро Бон

 ⁃ Євген Комаров

У рамках події діятимуть експозиції з ведучими профільними компаніями.

Окрасою форуму PRORESTO’24 стане гала-вечірка зі спікерами та гостями заходу у ресторані Premier Hotel. 

Унікальною особливістю вечора під супроводом вінілових ритмів від Mighty Max буде спільна робота видатних майстрів міксології: Юлії Терлецької, Євгена Комарова, Fatou

Пригощає президент асоціації кулінарів України та керуючий партнер компанії Restetika Андрій Магалецький разом з командою шефів.

В колаборації з фондом «Повернись Живим» буде проведений благодійний аукціон, зібрані кошти від продажу квитків на гала-вечірку та з аукціону будуть спрямовані на закупівлю КАЗів — засобів зв’язку, що дозволять підсилити ППО та на закупівлю fpv-дронів для 58 бригади.

Програма PRORESTO’24 доповнюється щоденно, тому слідкуйте за оновленнями на сайті.

 

15 квітня 2024 року, Premier Hotel Odesa (Одеса, вулиця Академічна, 32)

https://www.proresto.com.ua   

https://www.instagram.com/pro_resto_  

https://www.facebook.com/proresto2023


Текст та фото надані партнером.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.

Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi