16 травня — Charity Guest Event з Ольгою Мартиновською та Олегом Кравченко - PostEat

пошук

16 травня — Charity Guest Event з Ольгою Мартиновською та Олегом Кравченко
14-05-2024 0 190

Партнери

Автор


Продовжуєьтся серію Charity Guest Events в рамках благодійної ініціативи Be Wine на підтримку центру протезування та реабілітації Superhumans Center!

На наступному благодійному гесті разом із шефинею та суддею «МастерШеф», а також амбасадоркою Superhumans Ольгою Мартиновською та шеф-сомельє та співвласником WIN bar Олегом Кравченком поєднають гастрономічні задоволення із вишуканим світом вина, а на десерт додадуть трохи музичної пʼянкості від відомого українського виконавця Міши Крупіна.

16.05 протягом всього дня ви можете замовити благодійні страви та вино зі спеціально розробленого меню від Ольги Мартиновської та Олега Кравченка, а починаючи з 18:30 зможете поспілкуватись із творцями цього винно-гастрономічного сету.

Але це ще не все! О 20:00 за барною стійкою Win bar Міша Крупін готуватиме для вас спеціальні благодійні коктейлі. Музичний настрій із поєднанням dj-сету та української бандури протягом вечора створюватиме гурт «NATURA».

Гроші від продажів всіх позицій благодійного меню (страва/вино/коктейль) передають центру протезування та реабілітації Superhumans Center.

Коли: 16.05 (18:30-21:30)

Де: вул. Хорива, 16/7

Партнери заходу: Winetime

І бонус — за кожну замовлену позицію з благодійного меню (страва/вино/коктейль) дарують квиток на Be Wine (категорії Wine Lovers).

Текст та фото надані партнером.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.

Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi