AB InBev переніс виробництво пива «Чернігівське» до Бельгії - PostEat

пошук

AB InBev переніс виробництво пива «Чернігівське» до Бельгії
05-05-2022 0 710


Бельгійський пивний гігант AB InBev запускає у Бельгії виробництво українського бренду пива «Чернігівське». Про це йдеться у пресрелізі компанії.

«Бельгійський пивний гігант AB InBev невдовзі представить популярне українське пиво «Чернігівське» на бельгійському ринку. Всі прибутки від продажів цього пива будуть спрямовані на благодійність. Підприємства цієї компанії в Україні наразі закриті внаслідок російського вторгнення. Тож ця міжнародна компанія алкогольних напоїв переміщує виробництво у місто Лювен, Фландрія», — йдеться у повідомленні.

Старт розливу перших банок «Чернігівського» відбудеться у п’ятницю, 6 травня. Під час цієї події на пивоварні буде присутній посол України Олег Шамшура. На банках пива буде зображено серце у кольорах українського прапора та девіз «Кожен може допомогти Україні в гуманітарних зусиллях».

Ініціатива варити пиво українського бренду в Бельгії належить Ганні Руденко, директорці з маркетингу «Чернігівського» в Україні, яка зі своєю родиною переїхала до Бельгії минулого місяця.

Пиво «Чернігівське» з’явиться у бельгійських супермаркетах, барах та ресторанах вже у середині травня. Цю марку пива вже можна знайти на полицях магазинів у Великій Британії. Завдяки продажам «Чернігівського» компанія має намір перерахувати українським гуманітарним організаціям не менше 5 мільйонів євро.

Фото: AB InBev

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi