пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Австралійський стартап Good-Edi виготовляє чашки для кави, які можна з’їсти. Про це повідомляє Bloomberg.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Компанія розробила їстівну, біорозкладну чашку, яка не містить пластику. Їстівний стаканчик підходить як для гарячих напоїв, так і для холодних напоїв. Після 250 змін рецептів засновники Good-Edi зупинилися на суміші житнього борошна, пшеничних висівок, вівсяних висівок, цукру, солі, кокосової олії та води. На смак стаканчик нагадує несолодке пшеничне печиво.
Стартап випікає близько 500 чашок на день на власному підприємстві в передмісті Мельбурна.
У компанії запевняють, що чашка залишається хрусткою продовж 40 хвилин, якщо тримати в ній гарячий напій, а холодний можна зберігати близько 8 годин, і чашка не протікатиме.
Хоча їстівні стаканчики можуть збільшити вартість кави на виніс, засновники компанії вважають, що прагнення індустрії напоїв до екологічніших варіантів – важливіше. Якщо стаканчик не з’їсти, то його можна компостувати вдома, а якщо його викинуть у смітник, то він розкладеться за декілька тижнів.
Фото: Bloomberg
Читайте також:
На Тайвані подають рамен з гігантським ізоподом
McDonald’s випустив тетріс у вигляді курячого нагетсу
У США випустили безалкогольне пиво до нового сезону серіалу «Відьмак»
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi