На Тайвані подають рамен з гігантським ізоподом - PostEat

пошук

На Тайвані подають рамен з гігантським ізоподом
30-05-2023 0 529


У ресторані The Ramen Boy в Тайбеї, Тайвань, подають рамен із приготовленим на пару гігантським ізоподом Bathynomus giganteus. Про це повідомляє Insider.

Ізопод – це такий рід великих рівноногих ракоподібних. Кажуть, його м’ясо на смак нагадує лобстера та краба, а деякі частини тіла – солодкі.

Ідея впровадити в меню таку страву прийшла власнику ресторану, коли він мандрував Японією. Він побачив ізоподів в акваріумах і вирішив, що з них вийдуть чудові інгредієнти для ексклюзивної страви.

Цей рамен готується з курячого бульйону з додаванням кальмарів та з стружкою тунця-боніто. Одна порція коштує 48 доларів, і через обмежену кількість ізоподів страва доступна лише постійним відвідувачам ресторану.

Сам гігантський ізопод Bathynomus giganteus живе на глибині до 7000 метрів і живиться рештками інших морських мешканців. Також до його раціону входять ті, хто повільно пересувається – морські огірки, губки та нематоди. Зазвичай довжина його тіла — від 19 до 36 см, але зустрічалися й окремі особини розміром понад 50 см.

Фото: Facebook 拉麵公子

Читайте також: 

McDonald’s випустив тетріс у вигляді курячого нагетсу

У США випустили безалкогольне пиво до нового сезону серіалу «Відьмак»

Артем Брайченко підсумував результати London Book Fair

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi