Броварня, концертний майданчик та олтар: у Лондоні з'явилася, можливо, найбільш гіпстерська церква - PostEat

пошук

Броварня, концертний майданчик та олтар: у Лондоні з'явилася, можливо, найбільш гіпстерська церква
02-10-2020 0 934


Агенція дизайну Omse провела ребрендинг Церкви Святого Іоанна у Гекні (Hackney Church) у Східному Лондоні. Нову айдентику отримала пасіка, броварня, концертний майданчик та благочинна організація в межах храму.

Нова символіка підкреслює функціональне різноманіття церкви. Наприклад, іконка з зображенням вітражного вікна перетворюється у колос ячменю. Це символ броварні на території храму.

Інший варіант накреслення символу — ряд паляниць, який символізує пекарню. Вулик — це символ пасіки. Проміні світла у вікні — символ концертного майданчику.


Заразом обновили й сайт церкви — новий дизайн поєднує світське та релігійне, виражає мікс роботи та творчості у житті сучасного городянина.

 

Для церковного пива розробили нове оформлення — ці яскраві мінімалістичні малюнки.

Храм отримав й новий мерч — худі з принтами, сумки для шопінгу, прикраси тощо.

Ребрендинг церкви отримав слова For the people of East London — «Для людей Східного Лондону». У промо нового стилю використовуються світлини не моделей, а реальних парафіян.

Нову айдентику презентували після завершення реконструкції церкви та інтеграції церковної громади з місцевим бізнесом. Наприклад, у 2020 році церква разом з місцевими ресторанами та кафе роздала 100 000 обідів.

Фото: omse.co

Читайте також:

Папа Римський заявив, що насолода від їжі та сексу йде від бога

Gnezdo Bar нагодував безхатьків Подолу

Варто уваги: Лондонський фудхол Mercato Metropolitano — інклюзивний простір, де реалізували ідеї сталого розвитку та покращення умов життя середовища в якому реалізовано проєкт

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi