Пекарні Києва: свіжий хліб, здоба та багети - PostEat

пошук

Пекарні Києва: свіжий хліб, здоба та багети
18-09-2020 0 435


Редакція PostEat дізнавалась, що пропонують містянам пекарні Києва. Хліб, як ви знаєте, всьому голова — теплий, запашний, з хрусткою та рум’яною скоринкою він особливо смакує під час сніданку. Знайомий з дитинства «Бородинський», корисний цільнозерновий, ароматний гречаний, хрусткий багет та класична італійська чіабата — ці та не тільки види хліба готують для вас щодня пекарні Києва.

Хлебный

Де: вул. Хрещатик, 32; вул. Шота Руставелі, 16; вул. Велика Васильківська, 67/7; вул. Хрещатик, 15; вул. Богдана Хмельницького, 32.

Бюджет: ₴₴. Випічка (15–85 грн), холодні сендвічі (95–150 грн), сендвічі гарячі (95–120 грн).

Страви: пшеничний багет – 25 грн, гречаний багет – 25 грн, батон – 25 грн, бородинський – 30 грн, хала – 45 грн, пшеничний на заквасці – 60 грн, тріпл бред на заквасці – 60 грн, український на заквасці – 30 грн, безглютеновий хліб – 30 грн.

Напої: еспресо – 30/40 грн, лате – 55/75 грн, трав’яний чай – 40 грн, матча-лимонад – 110 грн.

Деталі: мережа кафе-пекарень, знаходяться в центрі Києва, стильний сучасний інтер’єр, свіжий хліб і випічка, сніданки увесь день, випічка за авторськими рецептами, формат take away, доставка.

«Хлебный» — мережа столичних кафе-пекарень рестораторів Дмитра Заходякіна та Аліни Косічкіної. Цілий день можна у кафе-пекарнях можна замовити сирники, курячий бульйон, тости та боули. Щодня в закладі печуть круасани з начинками та класичні, слойки, пончики, ватрушки, пиріжки, булочки та даніші. В пекарнях можна придбати батон, пшеничний та гречаний багети, бородинський хліб, халу,  безглютеновий хліб та кілька позицій на заквасці.

Bakehouse

Де: вул. Мечникова, 9 (Good Wine).

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: хліб «Джозі Бейкер» – 78 грн, хліб «Сарацин» з гречаними висівками – 79,9 грн, хліб спельтовий – 89,9 грн, хліб з льоном – 79,9 грн, хліб цільнозерновий з журавлиною та фундуком – 249 грн, багет французький – 49,9 грн, багет гречаний – 49,9 грн, хліб насіннєвий – 49,9 грн, хліб «Нормандський» –135 грн, хліб тостовий з висівками – 159 грн.

Деталі: сертифікована українська органічна пекарня, шеф-кондитер Дмитро Колесніков, шеф-пекар Микола Катюха, хліб випікають 24 години на добу, натуральні продукти, власна закваска для хліба, інгредієнти для кондитерських виробів поставляються з Франції, Бельгії і Нідерландів, формат take away.

Сертифікована органічна пекарня Bakehouse знаходиться в магазині Good Wine. Всі вироби тут випікаються цілодобово, готують з органічних фермерських продуктів, які купують у перевірених постачальників з України та Європи. У Bakehouse випікають хліб, тістечка, пироги, слойки і всі інші кондитерські вироби 24 години на добу, а шлях від печі до полиці хлібного відділу в Good Wine становить 7 секунд. В асортименті Bakehouse більше двох десятків видів хліба, який можна придбати в магазина або замовити з доставкою.

Polverol cafe & bakery

Де: вул. Богданівська, 7Г; вул. Воздвиженська, 44

Бюджет: ₴₴.

Страви: батон солодовий – 55 грн, батон вершковий – 60 грн, булочка бургерна біла/чорна – 20 грн, хліб гречаний – 65 грн, хліб бородинський – 128 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись в закладі.

Деталі: кафе-пекарня, страви європейської та італійської кухні, авторська рецептура десертів, натуральні продукти, торти на замовлення, сніданки, свіжа випічка, резерв столів.

Polverol — кафе-пекарня, яке має дві локації: кафе-кондитерську на Воздвиженці та затишне кафе-пекарню в ЖК «Малахіт». Інтер’єр закладів елегантний, тут можна сміливо призначати романтичне побачення і проводити зустрічі з подругами за чашкою кави з десертом. В меню є сніданки, паста, піца, сендвічі та бургери. В закладі є вітрина зі свіжою випічкою та десертами, які ви можете придбати із собою: пропонують солодовий та вершковий батони, білу та чорну бургерні булочки, гречаний та бородинський хліб.

Boulangerie Artisan

Де: вул. Лютеранська, 7/10а; вул. Ярославів Вал, 21/20.

Бюджет: ₴₴. 

Страви: багет «Мультизлаковий» – 35 грн, багет гречаний – 36 грн, хліб по-ворзельськи – 35 грн, хліб «Грехемський» – 49 грн, хліб литовський заварний – 28 грн, чіабата з оливками – 34 грн, хліб «Тоскана» з твердих сортів пшениці – 33 грн, хліб «Датський»– 30 грн, багет «Прованський з сиром» – 40 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: кафе-пекарня, рецепти привезені з подорожей по Європі, завжди свіжа випічка, формат take away, великий вибір і різноманіття смаків.

Перша хлібна майстерня Boulangerie Artisan відкрилася в Києві у 2007 році. Сьогодні працюють два заклади на Лютеранські та на Ярославовім Валу, які мають свій неповторний стиль, атмосферу та постійних прихильників. Тут ви знайдете випічку і хліб, рецепти яких пекарі Boulangerie Artisan привезли з європейських мандрів — це італійські чіабата та кекс «панетон», німецький різдвяний пиріг «штоллен» і булочка «шпандауер», французькі багети та багато іншого.

Mary пекарня-кондитерська

Де: бульвар Лесі Українки, 26; вулиця Василя Липківського, 1.

Бюджет: ₴₴.

Страви: хліб «Горіховий», хліб «Часниково-Горіховий», хліб «Фромаж», хліб «Традиційний», хліб «Томатний», хліб «Норд Лендер», хліб «Кампань», хліб «Гречаний», хліб «Гарбузовий», багет медово-яблучний, флют з кунжутом (з актуальними цінами можна ознайомитись в закладах).

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: мережа пекарень-кондитерських, свіжа випічка кожен день, десерти, здоба, еклери.

«Mary пекарня-кондитерська» — мережа демократичних пекарень-кондитерських в Києві і найближчих до нього містах області. В асортименті пекарень свіжа солодка і несолодка здоба, французькі булочки, еклери і бісквітні тістечка. Всю продукцію можна взяти з собою і насолодитися нею вдома. В асортименті свіжого хліба представлені позиції з пшеничного, житнього та гречаного борошна.

Фото: Facebook/Insragram «Хлебный», Bakehouse, Polverol cafe & bakery, Boulangerie Artisan, Mary пекарня-кондитерська.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi