«Добродія Фудз» презентувала нові солодкі смаки порційних каш - PostEat

пошук

«Добродія Фудз» презентувала нові солодкі смаки порційних каш
20-07-2021 0 698

Автор


Один із найбільших виробників вівсяних пластівців в Україні «Добродія Фудз» презентував нові солодкі смаки порційних каш і оновив дизайн упаковки. Наразі лінійка представлена 6 видами продукції: каша кукурудзяна «Банош» з грибами, каша пшенична з м’ясом «Козацька», каша гречана з грибами, каша вівсяна з чорницею, каша вівсяна з курагою та мигдалем, каша вівсяна з полуницею та шоколадом. 

Як розказали в компанії, готові порційні каші – один з основних трендів світового ринку продуктів харчування. Сучасний ритм життя, особливо в мегаполісах, напряму впливає на раціон та режим харчування. Споживачі стараються переходити на якісніше та корисніше харчування, при цьому обираючи зручну у використанні порційну упаковку.

«У наших рецептурах використані натуральні інгредієнти, без додавання штучних барвників, без підсилювачів смаку. Якісні відбірні продукти та оригінальні рецептури роблять смак кожної каші неповторним та збалансованим, що чудово підходить для смачного сніданку. До того ж, наше власне інноваційне виробництво допомагає зберігати у продукції 85% користі зерна», – зазначила Ірина Брославцева, директор компанії «Добродія Фудз».

У приготуванні порційні каші дуже зручні – для цього потрібно всього лише залити продукт окропом та зачекати 4-5 хвилин. Придбати порційні каші «Добродія» можна в національних мережах та онлайн.

Довідка

ТМ «Добродія» – один із лідерів серед виробників вівсяних пластівців в Україні. Продукція ТМ «Добродія» виготовляється на повністю автоматизованому сучасному виробничому комплексі в Чернігівській  області. Це одне з найпотужніших підприємств із виготовлення пластівців із зернових культур і продуктів на їх основі в Європі.

ТМ «Добродія» представлена в найбільших національних торгових мережах України, а також експортується до понад 30 країн світу (ЄС, Китаю, Азії, Африки, Ізраїлю, Молдови та ін.).

Реалізацію продукції під ТМ «Добродія» і San Grano здійснює Торговий дім «Добродія Фудз», що входить до складу національної агропромислової групи Agricom Group.

 

Текст та фото надані ТМ «Добродія» .

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу. Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi