Дослідження US Food: близько 30% кур’єрів під'їдають їжу, яку доставляють - PostEat

пошук

Дослідження US Food: близько 30% кур’єрів під'їдають їжу, яку доставляють
02-08-2019 0 728


28% американських кур’єрів хоча б один раз куштували їжу з замовлення і ще 54% — хотіли спробувати, але стрималися. Про це написав Food and Wine з посиланням на дослідження американського постачальника продуктів US Food.  

Очевидно, кур’єри володіють майстерністю «під’їдання» їжі — лише 21% опитаних клієнтів служб доставки підозрювали, що їжу хтось їв. Дослідники попросили користувачів сервісів доставки оцінити своє ставлення до цього за шкалою від одного до десяти (один —  «для мене це неважливо», десять — «абсолютно неприйнятно»). У результаті середній бал становить 8,4. 85% опитаних вважають, що ресторани повинні пакувати замовлення таким чином, щоб було зрозуміло, що пакування контейнерів ніхто не відкривав.

У своєму дослідженні US Food також спробували з’ясувати причини цього явища. Переважна більшість кур’єрів зізналися, що не можуть встояти перед запахом смачної їжі. 60% учасників опитування поскаржилися на відсутність чайових, а 30% — на клієнтів, які не відповідають на їхні дзвінки або залишають незрозумілі коментарі до замовлення.

Фото: Unsplash

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi