WorldFood Ukraine 2017 - найбільша в Україні виставка продуктів харчування та напоїв - PostEat

пошук

WorldFood Ukraine 2017 - найбільша в Україні виставка продуктів харчування та напоїв
23-10-2017 0 2632

administration

Автор


25-27 жовтня 2017року відбудеться WorldFood Ukraine — найбільша в Україні виставка продуктів харчування та напоїв. Виставка орієнтована виробників та постачальників продуктів харчування та напоїв, переробні підприємства, дистрибуторів, експортерів, імпортерів, представників продуктового рітейлу, ресторанного бізнесу України та інших країн.

WorldFood Ukraine — генерує грошові потоки харчової промисловості, рітейлу, ресторанного бізнесу. Комфортні умови сприяють для ведення переговорів, зустрічей, підписання контрактів.

Учасники ринку можуть взяти участь у заходах Ділової програми: дегустаціях, майстер-класах, презентаціях, food-батлах, бізнес-лекторіях; скористатися перевагами Байєрської програми, Рітейл центру, WorldFood Bus.

У експонентів є можливість заявити про себе на Алеї новинок, потрапити на сторінки WorldFood Magazine, у путівник та каталог виставки! Стартапери зможуть знайти партнерів, постачальників та отримати поради що до успішного старту та бізнес процесів.

Основні події WorldFood Ukraine 2017

Крафтова платформа

WorldFood Ukraine підтримує українських виробників крафтової, органічної, фермерської продукції, та надає можливість локальним виробникам взяти участь у виставці, презентувати себе іншим підприємцям, відвідувачам виставки, байєрам, закупівельникам мережевого і немережевого рітейлу.

Можливості, які відкриває WorldFood Ukraine для виробників:

  1. Спеціальна ціна на стенд виставки*. Пропонуємо стандартну забудову з усім необхідним
  2. Можливість презентувати свою компанію на Крафтовій платформі у вигляді презентації для відвідувачів виставки
  3. Інформаційна підтримка Вашої компанії до виставки, на виставці та після виставки. А саме, публікації на сайті виставки у розділах Список учасників, Новини, Події, та на офіційній сторінці у Facebook; у друкованому виданні WorldFood Magazine (його отримують 6 000 українських фахівців харчової промисловості); розсилки по базі експонентів і відвідувачів виставки (приблизно 12 000 отримувачів)
  4. Підтримка інформаційного партнера — платформи PostEat

Запрошуємо Вас на семінар-практикум «Сучасні технології у хлібопекарській і кондитерській промисловості»


WorldFood: Bread Festival 2017

25 жовтня

-Хлібний ринок. Обсяги ринку, шляхи підвищення продажів, експортні напрямки

-Ферменти і поліпшувачі смаку хліба, натуральні покращувачі застосовуються в хлібопеченні. Чим ферменти різняться від хімози.

-Сучасні технології випічки хліба і універсальне обладнання.

-Характеристика борошна. Як впливає вологість борошна на якість і «складську вагу» випеченого хліба! Як правильно розпізнати добре борошно.

-Вирощування, зберігання і використання спонтанних лабораторних заквасок та інших культур.

-Замінники цукру. Безглютеновий хліб, вітамінізований хліб

-Компроміс між «Смаком і Food cost». Кому надати перевагу.

26 жовтня

-Кондитерський ринок. Обсяги ринку, шляхи підвищення продажів. експортні напрямки

-Термостабільні і нетермостабільні начинки

-Шляхи забезпечення тривалих термінів зберігання

-Комплексні поліпшувачі для виробництва заморожених —напівфабрикатів

-Кондитерські жири, суміші, маргарини

-Гелі, глазурі, помадки. Шоколад, шоколадні начинки

-Харчова безпека хлібозаводів, пекарень, кондитерських виробництв

Семінар буде корисний керівникам, інженерам, технологам, та іншим фахівцям хлібзаводів і кондитерських виробництв, пекарень, міні-пекарень, супермаркетів, ресторанному бізнесу; пекарям, кондитерам, постачальникам інгредієнтів, обладнання, упаковки, послуг.


Форум «Всім Хлібів»

Пекарня як бізнес. Тренди, тенденції, мода в хлібній справі.

Як надихнутися і зважитися відкрити пекарню, утриматися на плаву? Як вдихнути нове життя в пекарню? Поради бувалих і «чарівний пендель».

Італійське борошно. Як з ним працювати, асортимент виробів. Фокачча, інтегральний пивний хліб, хліб з твердих сортів пшениці, семоліна, бріош.

Особливості роботи зі свіжомеленим пшеничним цільнозерновим борошном.

Особливості заварного пряникового тесту. Готуємо тісто на паленій карамелі

Спельта. Все про неї! Поведінка в тісті і готовому хлібі з неї.

Замінники цукру. Безглютеновий хліб, вітамінізовані хліба

Натуральні барвники. Як добути, використовувати, зберігати.


CHEFS Awards 2017

CHEFS AWARDS 2017 – професійне видовищне змагання Майстрів Високої Кухні. Безкомпромісна гастрономічна сутичка всіх проти всіх. Кинути виклик супернику, щоб поставити крапку в давній суперечці. Відповісти на виклик, щоб відстояти честь кухарського кітеля. Холодний блиск кухонних ножів проти киплячого фритюру і п’янкий аромат соусів проти кривавого зрізу стейку…

На вас чекає незабутнє шоу у виконанні професіоналів ножа і ополоника: страва обов’язкової програми, страва довільної програми і академічні питання теоретичного конкурсу. Помилки і випадковості виключені: оцінювати турнір будуть визнані Метри Гастрономічних мистецтв, а також емоційні і упереджені, але віддані глядачі-вболівальники.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi