пошук
Наталія Парапан
Автор
пошук
Наталія Парапан
Автор
Українська равликова ферма «Епіравлик» зробила важливий крок у розвитку бізнесу завдяки гранту від Платформи соціальних змін. Про це команда ферми повідомила в своїх соцмережах. Підприємство придбало сучасне обладнання для виробництва напівфабрикатів із равликів, що дозволяє перейти від фермерського вирощування до масової переробки равликів.
Нове обладнання відкриває можливості для виготовлення високоякісних делікатесів із равликів у форматі, зручному для ресторанного бізнесу та HoReCa. «Тепер ми можемо пропонувати ніжне м’ясо равлика в ароматних соусах, готове стати родзинкою в меню ресторанів», — зазначають у «Епіравлик».
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Равлик, це не лише популярний європейський делікатес, а й символ преміальності та вишуканості. Страви з нього підвищують гастрономічний рівень закладів і створюють унікальний гастрономічний досвід для гостей. Розширення виробництва також дозволяє створювати нові робочі місця та демонструє, що український продукт може конкурувати на міжнародному ринку.
Ферма «Епіравлик» пропонує не лише виробництво напівфабрикатів, але й екскурсії та дегустації, під час яких гості можуть ближче познайомитися з равликами. Як зазначають представники ферми, їхня мета закохати відвідувачів у равликів, зробивши процес надзвичайно цікавим та смачним.
Адреса ферми: вул. Корольова, 10, Нижчі Вовківці, Хмельницька область, 31362
Ферма запрошує шеф-кухарів та власників ресторанів до співпраці. Спільна розробка страв із равликів може стати ефективним інструментом для оновлення меню та залучення нових клієнтів.
Тепер ресторани та HoReCa можуть звертатися до ферми для партнерства та створення унікальних гастрономічних пропозицій.
Фото: Равликова ферма ЕПІРАВЛИК
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi