Фінський авіаперевізник Finnair продає бортову їжу на полицях супермаркетів - PostEat

пошук

Фінський авіаперевізник Finnair продає бортову їжу на полицях супермаркетів
16-10-2020 0 442


Фінський авіаперевізник Finnair почне продавати бортову їжу бізнес-класу в супермаркетах, щоб забезпечити роботою свій персонал та полегшити карантинні умови своїх клієнтів, які сильно сумують за польотами.

Авіакомпанія заявила, що страви «Смак Finnair» спочатку будуть в наявності лише в одному супермаркеті. Вибір складається з фрикадельок з північного оленя, арктичної палії і яловичини теріякі в японському стилі. Страви приготовані в скандинавському та азіатському стилі і коштують від 10 до 13 євро. Finnair є однією з основних авіакомпаній, що здійснюють рейси між Європою та Азією, і кілька азіатських кухарів входять до їхнього штату.

https://twitter.com/FinnairSuomi/status/1316669888455487488

Подібні дії відбуваються по всьому світу. Авіакомпанії намагаються залучити свої неробочі під час пандемії ресурси та скористатися бажанням людей подорожувати. Деякі пропонують імітовані польоти: коли літак злітає і приземляється в тому самому місці, або навіть просто можливість посидіти кілька годин в салоні літака.

Кіммо Сівонен, керівник магазину K-Citymarket Tammisto, де продаватимуться страви Finnair, сказав, що страви були модифіковані. Тепер вони будуть готуватись з додаванням меншої кількості солі та спецій, ніж ті, що пропонуються в повітрі, де відчуття смаку людей притупляється через велику висоту.

Фото: Finnair Twitter

Віце-президент Finnair Kitchen Маріка Ніємінен заявила, що підрозділ громадського харчування авіакомпанії прагне розширити вибір традиційних бортових страв ще з весни, коли пандемія змусила майже всі світові авіакомпанії зупинити більшість своїх рейсів. Finnair тимчасово звільнив значну частину своєї робочої сили, а обсяг польотів у вересні зменшився на 91% у порівнянні з попереднім роком. «Так, багато наших працівників були тимчасово звільнені, але тепер ми можемо створити нові робочі місця та повернути їх», — сказав Ніємінен.

Фото: Finnair Twitter

Читати ще: 

Політ смаку: чим годують пасажирів в кращих авіакомпаніях світу

Singapore Airlines використає борт літака Airbus A380 як ресторан

Air New Zealand замінила пластикові кавові чашки в літаках на їстівні

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi