ГК «Нові Продукти» у співпраці з ДонорUA забезпечує питною водою донорські центри в Україні - PostEat

пошук

ГК «Нові Продукти» у співпраці з ДонорUA забезпечує питною водою донорські центри в Україні
31-03-2022 0 502

Партнери

Автор


Одним з вкрай важливих напрямків допомоги країні сьогодні, як і завжди, залишається донорство. Потреба у крові зростає через масштабну російську агресію, яка буквально знищує цілі міста та їхніх жителів. І люди масово йдуть у донорські центри, аби підтримати армію та суспільство у такий складний для всіх нас час.

З першого ж дня війни Група Компаній «Нові Продукти» продовжувала активно працювати попри складні умови. Команда зосередила свої сили на виготовленні артезіанської питної води «Природне Джерело» як стратегічно важливої продукції, необхідної суспільству. І разом із ДонорUA поставляє цю воду для донорів по всій Україні.

ДонорUA – це єдина в Україні система рекрутингу та управління донорами крові. Вже 7 років команда проєкту популяризує донорський рух в Україні та залучає до нього все більше людей. Завдяки ДонорUA та єдності громадян на сьогодні в державі немає дефіциту донорської крові навіть попри війну та тисячі її жертв.

«Від початку війни усі зусилля команда і партнери ДонорUA спрямували на забезпечення донорських центрів усім необхідним. У перший тиждень щодня здати кров приходили тисячі небайдужих людей, а персонал буквально ночував на робочих місцях, тому виникла потреба у забезпеченні найнеобхіднішим – водою, адже вона є незамінною складовою для повноцінного функціонування людського організму, зокрема і кровоносної системи. Ми вдячні нашим вірним друзям і партнерам ГК «Нові Продукти» за підтримку і забезпечення водою «Природне Джерело» більшість центрів крові України», – розповідає засновниця руху ДонорUA Ірина Славінська.

З 24 лютого команді ГК «Нові Продукти» у співпраці з ДонорUA вдалося забезпечити питною водою «Природне Джерело» донорів у центрах крові у 10 містах України, зокрема Києві, Львові, Харкові, Черкасах, Дніпрі, Вінниці, Одесі, Миколаєві, Чернівцях та Житомирі.

«Сьогодні всі ми об’єднані бажанням вберегти і захистити: себе, своїх рідних та друзів, свою домівку, свою державу. Кожен з нас усвідомлює, що ці події об’єднали українців, як ніколи раніше. І дії однієї людини мають беззаперечний вплив на інших. Сьогодні все та всі в Україні взаємопов’язані. І тому ми закликаємо всіх, хто може платити, – купувати воду «Природне Джерело», аби не переривати ланцюжок та не дати бізнесу закритися. Адже це дуже важливо для країни, для населення, для поповнення запасів крові по всій Україні», – говорить Олена Селютіна, директорка з комунікацій ГК «Нові Продукти», виробника питної води «Природне Джерело».

Воду «Природне Джерело» видобувають з артезіанського джерела в місті Жашків – екологічно чистому регіоні України, де немає жодного промислового підприємства. Перед розливом в пляшки вода проходить багатоступеневу очистку, зберігаючи при цьому всі корисні мінерали. На відміну від лікувальних мінеральних вод, «Природне Джерело» призначена для щоденного вживання.

Довідка 

Група Компаній «Нові Продукти» – один із найбільших виробників напоїв і снеків в Україні. Компанія працює вже майже 20 років і входить до Реєстру найбільших платників податків країни.

ГК «Нові Продукти» виробляє такі відомі бренди як: EatMe, «Природне Джерело», SHAKE, NON STOP, PIT BULL, KING’S BRIDGE, REVO, APPS, «Жашківський Кабан», «Жашківське» та інші.

Перевірка якості продукції відбувається на всіх етапах виробництва та здійснюється у спеціальній атестованій лабораторії. На підприємстві впроваджена сертифікована інтегрована система менеджменту, управління якістю та безпекою харчових продуктів, яка базується на основі відповідності схемі сертифікації FSSC 22000 (Food Safety System Certification 22000) – найсучаснішого визнаного світового стандарту безпеки.

Благодійний фонд «Нова Громада», який був створений ГК «Нові Продукти» у 2014 році, діє виключно за рахунок добровільних відрахувань від прибутку компанії.

Сайт: http://newproducts.com 

«ДонорUA» – автоматизована система рекрутингу та управління донорами крові, що розроблена з метою популяризації донорського руху в Україні. На платформі проєкту донори мають можливість ознайомитись з корисною інформацією, отримати консультацію лікаря онлайн щодо кроводачі, обрати центр крові або конкретного реципієнта. 

Сайт: https://donor.ua 

Для отримання додаткової інформації звертайтеся до:

Анни Дзюби (e-mail: Anna.dziuba@180prpa.com.ua, тел. (050) 412-47-21)

Текст та фото надані партнером.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу. Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi