Глобальне потепління змінить смак шампанського - PostEat

пошук

Глобальне потепління змінить смак шампанського
14-08-2023 0 550


Через глобальне потепління смак шампанського може змінитися назавжди. Високі температури впливають на характеристики напою. Про це повідомляє CNBC.

В англійській мережі винних магазинів Grape Britannia заявили, що при дії надто сильних ультрафіолетових променів виноград отримує опік, схожий на людський. До того ж спека впливає на кислотність винограду, від якої залежить рівень свіжості та пікантності напою. У компанії LVMH, якій належить один з найбільших світових виробників шампанського Moët & Chandon, заявили, що помітили подібну дію зміни клімату та працюють над адаптацією виробництва.

Деякі фахівці уточнили, що смак шампанського вже почав змінюватись. 

«З погляду смаку ви можете помітити, що шампанське набуває набагато зріліших характеристик», — зазначив критик Том Хьюсон.

Читайте також: 

До Дня Незалежності України випустили нову лімітовану серію гастрономічних боксів Rumbambar box

Росіяни знищили супермаркет Fozzy в Одесі

Ектор Хіменес-Браво закликає підписати петицію, щоб заклади у Києві працювали до 23:00

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi