пошук
Сергій Лущик
Автор
пошук
Сергій Лущик
Автор
У норвезькому Тронхеймі під час церемонії вручення The MICHELIN Guide Nordic Countries 2020, про що PostEat вже повідомляв раніше тут, були додатково вручені спеціальні нагороди: за сталий розвиток ресторанної індустрії, найкращий сервіс обслуговування та кращий шеф-кухар.
В цьому матеріалі розказуємо про шефа-переможця у номінації Sustainability Award 2020, його заклади та діяльність у зв’язку з досягненням цілей стійкого розвитку.
Премію MICHELIN по Нордичним країнам за сталий розвиток вручив Тронд Ф. Меллінгстер (Trond F. Mellingsæter), представник найбільшого комерційного банка Данії Danske Bank.
«Стійкість — це річ, з якою ми працюємо з самого початку, тому це чудово», — сказав Магнус, отримавши нагороду.
Стійкий розвиток передбачає ідеологію та філософія, яких вже декілька років дотримується шеф-кухар Магнус Ек. Його метою та мрією є мінімізація негативного впливу на навколишнє середовище. Для цього шеф пропонує:
Ресторан Oaxen Krog та бістро Oaxen Slip (Стокгольм, Швеція), шефа Магнуса Ека (Magnus Ek), розташовані в одній будівлі — в колишньому човні в чудовому прибережному місці на острові Юргорден (Djurgården) у центральній частині Стокгольма.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Beckholmsvägen 26 SE-115 21 Stockholm
Час роботи: четвер — субота з 18:00.
Деталі: Гастрофілософія ресторану полягає у виборі унікальної кулінарній продукції від найближчих сусідніх районів та інших областей Норвегії, де якість, смак, стійке землеробство, гуманне вирощування та вигодування тварин є пріоритетними напрямками в діяльності фермерів та виробників. Навколишнє середовище та дивовижна природа – є головним натхненням для шеф-кухаря та його команди під час створення меню. У ресторані пропонуються вина зі старого світу Європи, які виготовляються з невеликих, але ретельно відібраних виноградників, які подпадають кулінарну філософію ресторану. У 2014 році ресторан Oaxen Krog отримав одну зірку «Мішлен», а наступного 2015 – ще одну.
Бістро Oaxen Slip
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Beckholmsvägen 26 SE-115 21 Stockholm
Час роботи:
Деталі: відвідувачам пропонують авторську інтерпретацію шведського бістро, ситних і нехитрих страв з великою кількістю морепродуктів. Страви з цільної риби — це особливість цього закладу, якому у 2013 році була присвоєна відмітка Bib Gourmand за свою корисну та серйозну кулінарію.
Фото: Oaxen Krog / Oaxen Slip (Instagram) / oaxen.com
Читайте також:
Мировые тренды, о которых не говорят в Украине, мнение украинских шефов и Гид Мишлен Франция 2020
В Норвегії презентували новий Гід Мішлен 2020 — Michelin Guide Nordic Countries 2020
Michelin Guide Nordic Countries 2020: унікальні заклади, прогресивні шефи, нова філософія
Стокгольмський ресторан Frantzen підтвердив три зірки «Мішлен» у 2020 році
Мішлен зберіг за закладом Geranium звання найкращого ресторану Данії
Головну нагороду MICHELIN щодо стійкого розвитку отримав шеф-кухар Magnus Ek зі Швеції
Michelin Guide Netherlands 2020: новий рік й одразу 8 нових ресторанів
MICHELIN Guide 2020: список найкращих ресторанів Гонконгу та Макао
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi