Стокгольмський ресторан Frantzen підтвердив три зірки «Мішлен» у 2020 році - PostEat

пошук

Стокгольмський ресторан Frantzen підтвердив три зірки «Мішлен» у 2020 році
19-02-2020 0 2535


Про збереження тризіркового статусу Frantzen оголошено на презентації гіду «Мішлен» для Північних країн у Тронхеймі (Норвегія). У закладі гостю пропонують фіксоване меню страв за 3 500 шведських крон (8 800 грн).

Ресторан Frantzen почав роботу у 2008 році в центральному районі Норрмальм, який називають комерційним та культурним центром Стокгольма. Поряд з закладом вулиця з магазинами відомих шведських дизайнерів Дроттнінґґатан, Королівський оперний театр та головна сцена Швеції — Стокгольмський концертний зал.

 

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

3 stars retained! Also a congratulation to @aloerestaurant for the second star and @etoilerestaurang for the first! #frantzen #FrantzenGroup #3starsmichelin #guidemichelin

Публикация от F R A N T Z É N (@restaurantfrantzen)

 

Заклад відкрив тандем відомих шведських шефів — Бйорн Францен (Björn Frantzén) та Даніель Ліндеберг (Daniel Lindeberg). До Frantzen вони разом працювали у ресторані Edsbacka krog, який став першим закладом в історії Швеції, який отримав дві зірки «Мішлен».

 

 

Першу зірку «Мішлен» Frantzen отримав у 2009 році, другою зіркою заклад відзначили у 2010 році. 2018 році заклад став першим шведським рестораном, якому вдалося отримати три зірки «Мішлен» У 2019 і 2020 році команда Frantzen зберегла найвищу тризіркову відзнаку гіда.

На сайті Frantzen сказано, що у закладі гостям запропонують фіксоване меню страв за 3 500 шведських крон (8 800 грн). У гіді «Мішлен» сказано, що гості можуть стати свідками приготування страв з ексклюзивних інгредієнтів. Наприклад, це може бути цесарка з кедровими горішками й лисичками.

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Про результати роботи Гіду «Мішлен» в Північних країнах 2019  можна прочитати тут.

Фото: instagram.com/restaurantfrantzen/

 

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi