Ігор Сухомлин зібрав найцікавіші новини українського гастропростору - PostEat

пошук

Ігор Сухомлин зібрав найцікавіші новини українського гастропростору
26-09-2022 0 501


Український ресторатор Ігор Сухомлин розповів, що “Кім Кімчі” відкривають свій новий корейський ресторан у Львові, а в Mimosa Burger тепер за кухню, ідеологію, мистецтво і ваші посмішки відповідає Ілля Сьомін. Це тільки частина українських гастрономічних новин, якими поділився ресторатор у Telegram-каналі “Новини Бессарабки”.

“Новини Бессарабки

  1. Важливе — Юля МакГаффі з Цилєчкою купили зранку генеральського сала на Бессарабці. До речі, вам подобається смолене житньою соломою чи гречаною?
  2. В піцерії Мімоза о 9.30 на сніданку вже повна посадка. Шеф зробив (окрім всього) нєєбічну сфольятелу. Це неаполітанська випічка. Ідеальний сніданок з кавою.
  3. В Рєдкой, но мєткой птіце йде ремонт. Цікаво, коли одесити зайдуть і чи будуть кальяни.
  4. В Міністерстві шаурми повно гостей. Вже не тільки блогери, а й реальні люди зацінили. Гарні сусіди.
  5. Купер за адресою народження Голди Мейєр на Басейній робить ізраільске місце. Ресторатор-панк йде проти тренду, всі закриваються, їдуть. Саша відкривається і не їде.
  6. Пан Сьомін вже ось-ось і відкриє пекарню Спельта на Подолі. Це буде гарантований разйоб. Чекаю.
  7. Кім Кімчі відкривають свій новий корейський ресторан у Львові. Астанавітєсь, Львів не резіновий! 
  8. Діма Борисов відкрив свій Gastro Family Market у Львові, і він качає. Як це блядь працює, розкажіть мені. Але ж працює.
  9. Оля Копилова і команда Чорноморки відкрили у Молдові Козине місто. Реальне місто, де живуть, тусуються кози. Черга з автівок на 4 км і ажіотаж національного масштабу. Оля — королева черг. За перших три дні роботи пройшло 7 тисяч гостей. 
  10. У Sabotage Wine з‘явився тікток, і тепер покупці дуже часто кажуть — мені вино, як в вашому тіктоці, можно?
  11. І головне. В Mimosa Burger зміни. Тепер за кухню, ідеологію, мистецтво і ваші посмішки відповідає Ілля Сьомін. І це, я вам скажу, шок і трєпєт. Мої поради — тар-тар, бургер з хрусткою куркою, тунамелт і Бостон крім пай. Американська Америка. І коли ви подивитесь на нову булку для бургера, зрозумієте, що це перший православий бургер (українського патріархату)”, — розповів ресторатор.

Фото: Facebook Igor Sukhomlyn

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi