Український ресторатор Ігор Сухомлин розповів, що “Кім Кімчі” відкривають свій новий корейський ресторан у Львові, а в Mimosa Burger тепер за кухню, ідеологію, мистецтво і ваші посмішки відповідає Ілля Сьомін. Це тільки частина українських гастрономічних новин, якими поділився ресторатор у Telegram-каналі “Новини Бессарабки”.
“Новини Бессарабки
- Важливе — Юля МакГаффі з Цилєчкою купили зранку генеральського сала на Бессарабці. До речі, вам подобається смолене житньою соломою чи гречаною?
- В піцерії Мімоза о 9.30 на сніданку вже повна посадка. Шеф зробив (окрім всього) нєєбічну сфольятелу. Це неаполітанська випічка. Ідеальний сніданок з кавою.
- В Рєдкой, но мєткой птіце йде ремонт. Цікаво, коли одесити зайдуть і чи будуть кальяни.
- В Міністерстві шаурми повно гостей. Вже не тільки блогери, а й реальні люди зацінили. Гарні сусіди.
- Купер за адресою народження Голди Мейєр на Басейній робить ізраільске місце. Ресторатор-панк йде проти тренду, всі закриваються, їдуть. Саша відкривається і не їде.
- Пан Сьомін вже ось-ось і відкриє пекарню Спельта на Подолі. Це буде гарантований разйоб. Чекаю.
- Кім Кімчі відкривають свій новий корейський ресторан у Львові. Астанавітєсь, Львів не резіновий!
- Діма Борисов відкрив свій Gastro Family Market у Львові, і він качає. Як це блядь працює, розкажіть мені. Але ж працює.
- Оля Копилова і команда Чорноморки відкрили у Молдові Козине місто. Реальне місто, де живуть, тусуються кози. Черга з автівок на 4 км і ажіотаж національного масштабу. Оля — королева черг. За перших три дні роботи пройшло 7 тисяч гостей.
- У Sabotage Wine з‘явився тікток, і тепер покупці дуже часто кажуть — мені вино, як в вашому тіктоці, можно?
- І головне. В Mimosa Burger зміни. Тепер за кухню, ідеологію, мистецтво і ваші посмішки відповідає Ілля Сьомін. І це, я вам скажу, шок і трєпєт. Мої поради — тар-тар, бургер з хрусткою куркою, тунамелт і Бостон крім пай. Американська Америка. І коли ви подивитесь на нову булку для бургера, зрозумієте, що це перший православий бургер (українського патріархату)”, — розповів ресторатор.
Фото: Facebook Igor Sukhomlyn
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi