KitKat знову експериментує: Україну підкорить шоколад із зеленим чаєм - PostEat

пошук

KitKat знову експериментує: Україну підкорить шоколад із зеленим чаєм
26-09-2019 0 1230

Партнери

Автор


В оксамитовий сезон уривається прохолода зеленого чаю з Японії. От-от на український ринок, готовий до експериментів, вийде KitKat Green Tea Matcha – з зеленим чаєм «матча». Новий смак в лінійці продукції буде в українських супермаркетах уже наприкінці серпня. І кожен українець зможе зробити перерву на перекус #haveazenbreak.
Корисний смак із Японії

Досі KitKat Green Tea Matcha українці куштували лише як гостинець, привезений друзями з Країни сонця, що сходить. Смакуючи його, розумієш, що все, народжене в Японії, має свою історію. Навіть такий особливий смак звичного нам KitKat.

За всіма канонами, матча – це пудра молодих чайних листків, подрібнених на кам’яних жорнах. Справжній матча високої якості вирощують лише на плантаціях Японії. Урожай чаю збирають тільки один раз на рік. Із нього також роблять традиційний напій, який шанують упродовж багатьох століть, і часто використовують під час складної чайної церемонії.

Матча-чай має у 137 разів більше антиоксидантів, ніж звичайний зелений чай, і в 70 разів більше, ніж апельсиновий сік. Це абсолютний рекорд серед усіх продуктів на планеті. Має численні корисні властивості: додає бадьорості, підвищує концентрацію уваги, виводить токсини та знижує рівень холестерину, сповільнює старіння. Один із компонентів L-тіанін сприяє утворенню дофіміну та серотоніну, які відповідають за роботу мозку та настрій.

Чай матча став модним дуже швидко. Зараз його можна купити практично в будь-якій кав’ярні, як і ніжно-зелений лате. І приготувати його самостійно теж нескладно.

Найпопулярніший смак з Японії

Шоколад «зеленого» KitKat в міру солодкий, відчуваються оригінальні нотки, які лише підкреслюють його смак. Вафлі хрусткі, майже повітряні. Це ідеальний легкий перекус, смакуватиме до чаю (і зеленого теж) або до кави.

Шоколад для KitKat Green Tea Matcha виготовляють із какао-бобів і справжнього зеленого чаю Matcha з Японії. Він без штучних барвників та консервантів. А технологія для змішування матча-порошку з шоколадом зробила продукт справжнім хітом. І таку ж популярність йому пророкують в Україні.

Саме в Японії Nestlé вивела KitKat на наступний рівень із асортиментом інноваційних смаків. А тепер особливий шоколад зі смаком зеленого чаю буде доступний кожному, хто шанує оригінальні смаки та вміє подарувати собі хвилину насолоди по-японськи. Він точно полюбиться українцям, особливо після успішного рожевого KitKat Ruby.

KitKat – це головна платформа для експериментів, особливо в Японії. Там понад 350 смаків KitKat і версія зеленого чаю – найпопулярніша. А попит на мультикультурні смаки спонукав Nestlé поширити унікальний продукт із зеленим чаєм на початку року в Європі, а тепер і в Україні.

Зробити перерву з KitKat – відкрити новеньку обгортку та захрумтіти новим смаком – це справжня насолода й думки про Країну сонця, що сходить. #haveazenbreak

Інформаційна довідка

Nestlé – найбільша компанія світу у сфері виробництва продуктів харчування та напоїв, яка представлена у 189 країнах, а 323 тисячі співробітників працюють для досягнення спільної мети Nestlé – підвищувати якість життя й сприяти здоровому майбутньому. Nestlé пропонує широкий асортимент продуктів і послуг для родин та домашніх тварин. Має понад 2000 торгових марок: від всесвітньо відомих брендів, таких як NESCAFÉ або Nespresso, до лідерів локальних ринків. Результати компанії зумовлені веденням стратегії раціонального харчування та здорового способу життя. 

Nestlé розпочала свою діяльність в Україні в 1994 році з відкриття представництва. Відтоді компанія просуває такі міжнародні бренди, як NESCAFÉ, Nesquik, Nuts, Friskies, KitKat та ін. У 1998 році Nestlé S.A. придбала контрольний пакет акцій ЗАТ «Львівська кондитерська фабрика «Світоч»». У травні 2003 року в Києві засновано ТОВ «Нестле Україна». У кінці 2003 року Nestlé S.A. придбала 100% акцій підприємства «Волиньхолдінг» (ТМ «Торчин»). В 2010 році Nestlé S.A. придбала ТОВ «Техноком», виробника продуктів швидкого приготування під ТМ «Мівіна». У 2012 році у Львові було створено Nestlé Business Service (NBS Lviv), що є одним із п’яти сервісних центрів Nestlé у світі та надає послуги з підтримки підрозділів компанії Nestlé у більше ніж 50 країнах світу.

Бізнес Nestlé в Україні представлений такими напрямами: кава та напої, кондитерські вироби, кулінарія (холодні соуси, приправи, супи, продукти швидкого приготування), дитяче та спеціальне харчування, готові сніданки, корми для домашніх тварин.

 



Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi