Компанія Heineken продала свої активи в росії за €1 - PostEat

пошук

Компанія Heineken продала свої активи в росії за €1
25-08-2023 0 553


Міжнародна пивоварна корпорація Heineken оголосила, що продає свої активи в рф за €1 російській Arnest Group. Про це повідомляє Reuters.

Компанія Heineken оголосила про завершення угоди з продажу активів у росії, покупцем став великий виробник парфумерно-косметичної та господарсько-побутової продукції Arnest Group. Угода отримала всі необхідні схвалення. 100% акцій Heineken у росії продано всього за €1, при цьому покупцеві потрібно буде погасити внутрішньогрупову заборгованість у розмірі близько €100 млн. 

У рамках угоди новому власнику перейдуть всі активи Heineken, що залишилися в росії, включаючи сім пивоварних заводів. На них протягом пів року буде припинено виробництво пива під брендом Amstel. При цьому покупець на три роки збереже ліцензії для низки регіональних брендів, які необхідні для безперервності бізнесу та схвалення угоди. 1800 працівники пивоварень, які перейшли новому власнику, не втратять робочих місць

У Heineken визнали, що «угода спричинить очікуваний загальний сукупний збиток у розмірі €300 млн». Права зворотного викупу за підписаною угодою не передбачено.

Майбутня продукція не матиме логотип чи назву Heineken. Юридичний процес із зміни назви може тривати кілька місяців.

Читайте також: 

Чеська пивоварня зварила пиво з повітря

НАБУ викрило схему на закупівлях продуктів на 62,5 млн

Володимир Зеленський нагородив японського волонтера, який безкоштовно годує харків’ян

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi