Компанія Lexus оголосила про закриття свого ресторану у Нью-Йорку - PostEat

пошук

Компанія Lexus оголосила про закриття свого ресторану у Нью-Йорку
21-01-2022 0 586


Японська автокомпанія Lexus у 2018 році відкрила елітний ресторан Interest by Lexus у Нью-Йорку. Але через 3 роки змушена була закрити цей об’єкт без пояснення причини. Про це повідомляється на сайті закладу. 

Ресторан Interest by Lexus був популярним, тому інформація про його закриття стала несподіваною. Заклад розташований в районі Meatpacking District і займає площу 1 532 кв. метри. Керівництво компанії не озвучило причини закриття закладу. Проте було зазначено, що це ніяк не пов’язане з епідситуацією, яка нині склалася у світі.

У ресторані працювало понад п’ятдесят співробітників, яким запропонували місця в мережі Union Square Hospitality Group, де зараз відкрито 210 вакансій.

Автокомпанія має в своєму розпорядженні ще два ресторани, один з яких знаходиться в Токіо, а інший — в Дубаї. Останній відкриється найближчим часом, і там з’являться робочі місця для співробітників, які залишилися без роботи через закриття Interest by Lexus.

Виробники автомобілів нерідко пробують свої сили й у інших сферах, запускають лінії одягу чи виготовляють вироби для дому. Це робиться, щоб зробити бренд більш упізнаваним.

Фото: Interest by Lexus

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi