Італійські ресторани у Києві: заклади на правому березі - PostEat

пошук

Італійські ресторани у Києві: заклади на правому березі
24-04-2024 0 1825


Про італійські ресторани у Києві розповідає редакція PostEat. Де скуштувати класичні італійські антипасті, знайти різноманіття авторської пасти і насолодитись найсирнішими піцами — читайте в нашій добірці про італійські ресторани у Києві, серед яких ресторани на Оболоні та Оболонській набережній, заклади у центрі та локації на Подолі.

PaPiTo | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Георгія Кірпи, 2Б (2 поверх)

Години роботи: щодня 11:00 — 22:00

Бюджет: салати від 175 грн, основі страви від 275 грн, десерти від 125 грн.

Дещо з меню: спагетті неро карбонара – 235 грн, вітелло тоннато – 255 грн, піца «Цезар» – 325 грн, шоколадний фондан з полуницею – 175 грн.

Деталі: Якщо ви досі не знайшли ідеального місця для відпочинку по-італійськи, рекомендуємо завітати до PaPiTo, який зовсім нещодавно відкрив свої що двері для відвідувачів. PaPiTo — це історія про трьох друзів, котрі дуже любили подорожувати та готувати смачні страви, вони вирішили відкрити свій куточок Італії у Києві, щоб кияни могли насолодитися колоритом цієї країни. Вишуканий інтер’єр в тандемі з незабутньою гастрономією створили для вас нове, особливе місце, в яке захочеться повернутися не один раз.

Для справжніх поціновувачів італійської кухні, рекомендуємо спробувати «спагеті неро карбонара» — такої карбонари ви ще точно не куштували. Особливо смачне в PaPiTo вітелло тоннато, яке вже стає фаворитом серед гостей. Завітавши в заклад, варто спробувати піцу «Цезар», адже класика завжди найсмачніша. І, звичайно, не можливо пройти повз шоколадний фондан з полуницею, адже від ідеального поєднання полуниці та шоколаду дуже важко відірватися. Відкрийте для себе нові гастрономічні враження в італійському ресторані PaPiTo.

Under Wonder | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Велика Васильківська, 21

Години роботи: щодня 09:00 — 23:00

Бюджет: салати від 228 грн, основі страви від  грн, десерти від  грн.

Дещо з меню: мільфей із баклажанів з грушею та копченим жовтком – 320 грн, карпачо із лосося з медово-лимонним соусом – 314 грн, сирні равіолі неро з соусом дор блю – 288 грн, pizza Stracchino – 360 грн, лосось по-флорентійськи з пастою птітім – 460 грн.

Деталі: Under Wonder — ресторан в центрі Києва з багаторічною історією. В ресторані сучасної італійської кухні гості можуть поживно поснідати з відкриття і до 16 години, пообідати ланчем з 12 до 17 години в приємній компанії та провести романтичну вечерю. Затишний інтер’єр і красиві подачі страв створені спеціально для того, щоб надихати гостей в будь-який час доби. В ресторані постійно діють сезонні меню, зараз ви можете насолодитись варіаціями страв зі спаржею. В основному меню ви завжди знадете різноманіття карпачо і тартарів, домашню пасту та ризото, піцу та фокачо, а також вишукані страви з риби та м’яса.

Frumento | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Петра Сагайдачного, 37

Години роботи: щодня 10:00 — 22:00

Бюджет: салати від 220 грн, основі страви від 349 грн, десерти від 100 грн.

Дещо з меню: карпаччо з качиної грудки та цитрусовим гелем – 233 грн, креветки з томатами та бріош – 435 грн, бурата з руколою, томатами та печеним перцем – 450 грн, піца чіз салямі – 333 грн, тальятеле з щокою яловичини – 333 грн, сом з картоплею та соусом із запеченого перця – 349 грн.

Деталі: Frumento — кафе італійської кухні на Подолі, де пропонують насолодитися класичними італійськими стравами, приготовленими з кращих крафтових українських продуктів. Слово «frumento» італійською мовою означає «пшениця». Неймінг, айдентику та дизайн Frumento розробляли YUDIN Design. Інтер’єр кафе є гармонійним поєднанням елементів, властивих італійській та українській культурам. В меню ви знайдете сніданки, які готують до 13:00, також понад 10 видів піци, пасту та ризото, карпачо і тартар, салати, кілька основних страв з риби та м’яса.

Circolo Centrale | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Володимирська, 42

Години роботи: нд-чт 11:00 – 22:00, пт-сб 11:00 – 23:00

Бюджет: салати від 200 грн, основі страви від 325 грн, десерти від 59 грн.

Дещо з меню: бурата з авокадо та томатами – 268 грн, креветки в часниковому соусі – 388 грн, салат капрезе – 200 грн, папарделе з куркою і страчателою – 198 грн, ризото з білими грибами – 258 грн, піца п’ять сирів – 298 грн.

Деталі: Circolo Centrale — це італійська траторія, де можно насолодитись справжніми шедеврами італійської кухні. Звісно, це піца, ризото, паста та равіолі, які виготовляють власноруч, італійські сири та антипасті, брускети та багато інших страв. Це затишний і колоритний ресторан, де почуваєшся як в одному з італійських містечок з найсмачнішою піцею, різноманітністю пасти та великим вибором Aperol Spritz. Шеф-кухар Circolo Centrale створює для кожного гостя авторські страви та повертає подумки до яскравої Італії.

Casa Lora | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Володимира Івасюка, 6, корп. 7

Години роботи: щодня 09:00 — 22:00

Бюджет: салати від 180 грн, основі страви від 310 грн, десерти від 140 грн.

Дещо з меню: піца з мортаделою і буратою – 375 грн, паста фріта з ніжним паштетом фуа-гра – 360 грн, цукіні-спагеті з креветками томатами і кедровими горіхами – 280 грн, карпачо з качки і фуа-гра – 450 грн, фетучіні з аспарагусом та беконом – 210 грн, особуко з полентою – 420 грн.

Деталі: Casa Lorа — дім-ресторан італійської кухні та винний бар на Оболоні. Інтер’єр в ресторані тематичний у затишному стилі будинку з кімнатами та цікавим декором. В Casa Lorа пропонують сніданки в ранкові години, антипасті та салати, піцу, пасту та ризото, страви з м’яса та риби і десерти. Серед фірмових страв — равіолі від Лори з тунцем, турнедо Россіні, каннолі з фісташковим кремом, також печуть фірмовий солодовий хліб з фенхелем. Винна карта Casa Lora налічує більше 80 різних вин з усього світу (в тому числі натуральні, органічні, безалкогольні).

Simona ristorante | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Січових Стрільців, 11

Години роботи: пн-ср 10:00 — 22:00, чт-нд 10:00 — 23:00

Бюджет: салати від 260 грн, основі страви від 299 грн, десерти від 185 грн.

Дещо з меню: піца #3 (шинка Coppa di parma, моцарела, рукола, сир Грана Падано, томатний соус) – 334 грн, салат зі страчателою – 260 грн, равіолі з лососем у вершковому соусі – 249 грн, лазанья з телятиною, соусом бешамель та моцарелою – 298 грн, cotoletta alla milanese – 338 грн.

Деталі: Ресторан італійської кухні Simona ristorante знаходиться біля Львівської площі. В Simona ristorante два поверхи, інтер’єр виконаний в стилістиці сучасного вінтажу — цікавим елементом в закладі є справжній камін. На першому поверсі відкрита кухня, на другому кілька зал. В меню 13 видів неаполітанської піци з дров’яної печі, кілька видів пасти, антипасті та сніданки цілий день.

Головне фото: Frumento

Фото: Facebook/Instagram Papito, Under Wonder, Frumento, Circolo Centrale, Casa Lora, Simona ristorante.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi