Японська кухня в ресторанах Києва: not only sushi - PostEat

пошук

Японська кухня в ресторанах Києва: not only sushi
03-03-2021 0 1399


Японська кухня в ресторанах Києва — тема матеріалу редакції PostEat. Японська кухня кардинально відрізняється від кухонь інших народів, в тому числі й азійських, особливим ставленням до збереження натуральності продуктів в стравах, спеціальною подачею і етикетом. Багато японських страви готуються з сирої риби, яку щодня виловлюють та продають на спеціальних ринках. Японці вживають багато локшини з різних сортів борошна, також дуже шанують продукти з сої. Японська кухня в ресторанах Києва знайомить вас з дивовижним різноманіттям цієї азійської кухні та доводить, що вона цікава не тільки суші та ролами.

Партнер рубрики

INAKSHA — випічка без глютену для тих, хто цінує своє здоров’я. Перша в Україні безглютенова пекарня, яка працює за стандартами безглютенового виробництва.

Guramma Restaurant

Де: Дніпровський узвіз, 1

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (156–556 грн), салати (165–398 грн), робата гриль (250–1344 грн).

Страви: татакі з тунця з пряним соусом тосазу – 378 грн, тартар у японському стилі з диких морських гребінців під юзу-агава дресінгом – 485 грн, гьодза з мармуровою яловичиною – 238 грн, тепан які локшина з асорті грибів та трюфелем – 310 грн, японський суп з креветками, грибами шиїтаке та яйцем – 258 грн, баклажан з вугрем та горіховим соусом – 249 грн.

Деталі: ресторан італйської та сучасної азійської кухні з панорамним видом, вишуканий інтер’єр з контрастними елементами декору, літня тераса, вегетаріанські страви, велика винна карта, колекція японського віскі, жива музика і тематичні вечірки, резерв столів, можливість проведення банкетних заходів, парковка.

Оновлений Guramma Restaurant об‘єднав у собі найкращі традиції справжньої італійскьої кухні та особливу атмосферу гастрономічних традицій Сходу. Справжня вишуканість італійської та азіатської кухні на схилах Дніпра, танцюючі та завжди привітні офіціанти роблять все, щоб створити неповторну атмосферу для безтурботного відпочинку гостей. В ресторані є колекція найвишуканіших вин, найсвіжіші морепродукти та десерти з власної кондитерської. В Guramma Restaurant на гостей чекає вишукане меню азійських страв, велика винна карта та колекція японського віскі. В меню представлені тартари в японському стилі, дім сами, гьодза, фірмові роли, тепан-які рис та локшина, а також страв на робтата грилі.

Virgin Izakaya bar

Де: вул. Московська, 2

Бюджет: ₴₴₴. Сашимі (139–330 грн), татакі (220–367 грн), закуски та салати (135–699 грн), робата та основні страви (165–690 грн).

Страви: кацу сандо з курчам – 245 грн, трюфельний рамен з телятиною – 155 грн, лакедра в ден-місо соусі з маринованими огірками – 690 грн, кушиякі вугор з маринованими огірком – 299 грн.

Деталі: ізакая, знаходиться в центрі міста, проєкт Bulldozer group, дизайн інтер’єру YODEZEEN, сучасний європейський інтер’єр, кілька зал, відкрита шоу-кухня, шеф-кухар Євген Песін, шеф-бармен Олег Якобенко, raw bar, свіжі морепродукти, азійські страви, страви на грилі робата, авторські коктейлі, винна карта, саке, zero waste, eco friendly.

Virgin Izakaya bar від ресторанної мережі Bulldozer group знаходиться в центрі столиці на місці колишнього заводу «Арсенал». Ізакая — це вид ресторанів, поширений в Японії, куди люди щодня приходять випити і перекусити. Над дизайном закладу працювало архітектурне бюро YODEZEEN — їм вдалось створити сучасний європейський інтер’єр в приглушених сіро-коричневих тонах. За кухню в Virgin Izakaya відповідає досвідчений шеф-кухар Євген Песін, акцент в меню зроблено на свіжу рибу, морепродукти та популярні страви азійської кухні: суші, татакі, сашимі і роли. Також шеф рекомендує спробувати цікаві страви японської кухні — традиційний японський сендвіч кацу сандо та нанизані на шпажки шматочки м’яса або риби, приготовані на грилі, що називаються кушиякі. До азійських страв можна обрати авторські коктейлі від Олега Якобенко або азійське пиво чи саке.

Not Only Fish

Де: вул. Велика Васильківська, 94

Бюджет: ₴₴₴. Салати та холодні закуски (115–620 грн), гарячі закуски (250–860 грн), риба (340–2550 грн).

Страви: татакі з яловичини з соусом із копченого перцю – 230 грн, оші суші з креветкою та манго – 350 грн, спрінг-роли з качкою та хоасін – 250 грн, місо суп з грибами шиїтаке та фуа-гра – 310 грн, кобе ішиякі нью йорк – 850 грн/100 г.

Деталі: ресторан азійської кухні в центрі Києва, проєкт холдингу Bulldozer Group, шеф-кухар Олександр Алфімов, устриці, морські делікатеси, дизайнерський інтер’єр, два поверхи, VIP-зал на 10 персон, авторська коктейльна карта.

Not Only Fish — проєкт міжнародного холдингу Bulldozer Group. Витончений, лаконічний, з пікантним смаком кращих східних традицій, ресторан Not Only Fish розташувався в самому серці Києва. У закладі гостей знайомлять з цікавими азійськими стравами – в меню представлені суші, сашимі, страви з рибою та морепродуктами тощо.

Ikigai

Де: вул. Пушкінська, 29

Бюджет: ₴₴₴. Сашімі (335–3565 грн), основні страви (485–2575 грн), десерти (95–275 грн).

Страви: креветки в соусі васабі – 695 грн, качка в соусі теріякі – 485 грн, донабе сет з морепродуктами – 2575 грн, кайсо салат з горіховим соусом – 215 грн.

Деталі: ресторан японської кухні, знаходиться в Шевченківському районі Києва при Premier Palace Hotel, сучасний елегантний інтер’єр, кайсекі-сети, дім-сам меню, тепан-страви а ля карт, традиційні та сучасні японські страви з морепродуктів, акваріум-меню, акваріум з крабами, лобстерами та устрицями.

Ikigai –– ресторан ексклюзивної японської кухні, який знаходиться в готелі Premier Palace Hotel. Гармонійне поєднання смаків, якості смаку, якості продуктів, естетичної насолоди та високого рівня сервісу — це обіцяють гостям у ресторані. В Ikigai  ви знвйдете широким меню традиційних японських автентичних страв, різноманіття свіжих морепродуктів, вишукану подачу страв та тепан-шоу.

Mr. ZUMA

Де: площа Спортивна, 1а

Бюджет: ₴₴₴. Салати (195–1885 грн), основні страви (395–2185 грн), тепан-які рис і локшина (66–395 грн).

Страви: маринована в місо чорна тріска з соусом юзу – 1495 грн, курча теріякі з салатом суномоно – 355 грн, кобе ішіякі зі спаржею, грибами та помідорами-гриль – 2185 грн, смажений гребінець у тісті катаіфі з соусом ікура-майонез – 255 грн, тірадіто із лосося та кіноа – 325 грн.

Деталі: японська кухня, морські делікатеси, севіче і тірадіто, устриці, широкий вибір вин з різних винних регіонів світу, тераса, доставка, take away.

Mr. ZUMA — сучасний ресторан японської кухні в ТРЦ «Гулівер». Стильний концептуальний інтер’єр ресторану в приємних тонах створює особливу лаунж-атмосферу. До вибору продуктів підходять з особливою увагою — все повинно бути тільки найвищої якості. Серед страв ви знайдете м’ясні та рибні страви на робата-грилі, страви темпура та різноманітні закуски.

Torisho Ukraine

Де: вул. Шота Руставелі, 12

Бюджет: ₴₴. Карааге (79–249 грн), удон суп (95–255 грн), донбурі (129–239 грн).

Страви: карааге мікс – 249 грн, карааге лангустини – 149 грн, якіторі з креветок в соусі якіторі – 99 грн, удон з куркою карааге – 95/135 грн, донбурі унадон – 239 грн, локшина ментайко удон – 115 грн

Деталі: ресторан японської кухні, знаходиться в центрі міста, тематичний інтер’єр, відкрита кухня, страви за технікою карааге, демократичні ціни, щедрі порції, take away.

Бренд Torisho налічує понад 150 точок як в Японії, так і за її межами: Малайзії, Тайвані, Філіппінах, Таїланді, В’єтнамі, а з кінця 2019 року і в Україні. Torisho — це, перш за все, простота та лаконічність. Інтер’єр виконаний з використанням великої кількості натуральних матеріалів та авторських малюнків, якими розмальовані стіни. В основі меню — карааге (японська техніка готування, у якій курку, м’ясо або рибу маринують від 24 до 48 годин у соусі накацу з додаванням секретних інгредієнтів, панірують та смажать до хрусткої скоринки). Також пропонують міні-шашлички якіторі, супи удон та японські боули донбурі.

Фото: Facebook Guramma Restaurant, Virgin Izakaya bar, Not Only Fish, Ikigai, mr. ZUMA, Torisho Ukraine

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi