Компанію SHABO номінували у двох категоріях премії Wine Travel Awards - PostEat

пошук

Компанію SHABO номінували у двох категоріях премії Wine Travel Awards
27-03-2023 0 503


Українська виноробна компанія SHABO потрапила до міжнародної премії Wine Travel Awards одразу у дві номінації: Brand – the Visiting Card of the Country та Must Visit. Про це у Facebook розповів співзасновник SHABO Гіоргі Іукурідзе.

Номінація Must Visit. До цієї категорії можуть бути номіновані окремі об’єкти чи напрямки, які розташовані на туристичних маршрутах, і є еногастрономічними принадами регіону. Напої та страви, представлені номінантом, мають високу якість, підтверджену авторитетними конкурсами та експертами. А сам об’єкт веде активну маркетингову політику, і його відвідує велика кількість вітчизняних та іноземних туристів. 

Проголосувати можна тут.

Номінація Brand – the Visiting Card of the Country. До цієї категорії можуть бути номіновані бренди (напої та продукти харчування), вироблені в країні походження зі 100% місцевої сировини. Ці бренди відрізняє високий рівень якості, підтверджений авторитетними конкурсами та експертами, активна маркетингова стратегія, національна та міжнародна дистрибуція, презентабельний дизайн, який приваблює туристів і дозволяє бренду виступати, як сувенір.

Проголосувати можна тут.

Фото: Facebook Giorgi Iukuridze

Читайте також: 

Багато почесних гостей відвідали стенд з українськими винами на ProWein 2023

Українці зібрали понад 58,5 мільйона гривень на дрони-камікадзе, купуючи сіль «Міць. Українська кам’яна»

Пліч-о-пліч: великодній pop-up українських виробників

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi