пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Ресторанний маркетолог, автор ресторанних концепцій, співзасновник ГО «Інститут галицької кухні» галицької кухні Всеволод Поліщук рекомендує звернути увагу на книгу про українську кухню «ЖУК: Жива Українська Кухня» Олі Павленко (творчий псевдонім Оля Кольорово), яка загинула влітку 2022 року через ракетний удар росії по Кременчуку.
“Неймовірна книга про українську кухню, яку я з трепетом потроху розбираю, незважаючи на завали на роботі. Жива українська кухня – наслідок пошуків та творчості Олі Кольорово (Ольга Павленко) з Кропивниччини. Ольга трагічно загинула під час влучання московитської ракети в ТЦ у Кременчуці. Її родина зібрала книгу, де також багато додаткових матеріалів, і зараз за рахунок її продажу забезпечує навчання Оліної доньки”, — розповів у Facebook Всеволод Поліщук.
За його словами, те, що книга потрапила в його руки – цілковите диво. У волонтерки, очільниці Всеукраїнської громадської організації «Не будь байдужим!» Оксани Левкової, яка наразі займається розповсюдженням книжки Олі Кольорово, зібралась черга з кількох сотень охочих придбати книгу.
У інтернет-виданні “Радіо Свобода” додають, що видання «ЖУК: Жива Українська Кухня» вийшло оригінально оформленим і дорогим – у шкіряній обкладинці, на магнітах, з листівками, наліпками та конвертом, з додатковими аркушами для записів родинних рецептів і навіть ручкою.
Фото: Facebook Всеволод Поліщук
Читайте також:
Михайло Федоров пояснив, для чого потрібна електронна марка акцизного податку
Девід Бекхем планує запустити свій бренд алкогольних напоїв
Fozzy Group впроваджує європейську систему маркування продуктів Nutri-Score
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi