Лана Світанкова розповіла, що підвищує шанси на перемогу у пивних конкурсах - PostEat

пошук

Лана Світанкова розповіла, що підвищує шанси на перемогу у пивних конкурсах
28-11-2023 0 213


Пивний суддя (prov. BJCP), пивний посол, блогерка, мандрівниця Лана Світанкова розповіла у Facebook, що минулого тижня вона була у групі суддів пивного конкурсу домашніх пивоварів Moravian Homebrewers Meeting 2023. Для неї це десятий конкурс за цей рік, тому вона з’ясувала, що є речі, які все-таки підвищують шанси на перемогу у пивних конкурсах.

“Чим більше досвіду я набираю на цій ниві, тим більше виокреслюється розуміння, що попри певну залежність від випадку, є речі, які все-таки підвищують шанси на перемогу. І одна з них: ретельно читати правила. 

Я знаю, що «ніхто не читає» (с), але це найперше, що треба зробити. Моравський конкурс продемонствував це неймовірно яскраво. Best of Show стало пиво в стилі Cold IPA. Маю підозру, що американських прототипів ніхто не пив. Але пиво-переможець окрім того, що було повністю позбавлене будь-яких вад, настільки чітко лягало в наведений опис категорії (яка була детально прописана і доступна учасникам), що не виникло жодних сумнівів: ця людина його прочитала, весь. Органолептику, порівняння з іншими стилями, типові складники”, — розповіла Лана Світанкова 

Photo credits: Facebook Lana Svitankova

Читайте також: 

«Ельфійський» набір пончиків випустила мережа Krispy Kreme у США

McDonald’s відкрив перший заклад у Кропивницькому

Pizza Hut у Гонконгу продає піцу зі зміїним м’ясом

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi