McDonald’s відкрив перший заклад у Кропивницькому - PostEat

пошук

McDonald’s відкрив перший заклад у Кропивницькому
28-11-2023 0 405


Мережа закладів швидкого харчування McDonald’s 27 листопада відкрила ресторан у Кропивницькому. Про це повідомляє пресслужба мережі, передає “Економічна правда”.

Заклад розташований на вул. Велика Перспективна, 45/9. Новий McDonald’s має площу близько 483 м2, сучасний інтерʼєр і простір для 129 гостей у залі та 144 на терасі. Заради зручності клієнтів в ресторані встановили термінали самообслуговування, де можна зробити замовлення через одну з 10 цифрових площин та впровадили сервіс обслуговування за столиком. 

Ресторан та МакДрайв попередньо працюватимуть з 07:00 до 22:00, сам Драйв буде оснащений модернізованими цифровими дисплеями для розміщення замовлення, а за кілька тижнів буде доступна доставка через послугу McDelivery.

У компанії додали, що завдяки відкриттю нового закладу було створено робочі місця для близько 100 працівників — команди ресторану.

Піклуючись про безпеку людей, в усіх закладах McDonald’s запроваджені розширені правила безпеки. Під час повітряної тривоги ресторани зачиняються, аби працівники і відвідувачі могли перейти у найближче укриття, і робота відновлюється орієнтовно через годину після скасування тривоги.

Photo credits: МакДональдз Україна; NV

Читайте також: 

Pizza Hut у Гонконгу продає піцу зі зміїним м’ясом

Rozmova та Connection запустили кампанію «Фрукти різні, насильство однакове»

З початку війни росія вкрала українське зерно приблизно на $1 млрд — Шмигаль

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi