Львівські ресторани визнали «Кулінарною спадщиною Європи» - PostEat

пошук

Львівські ресторани визнали «Кулінарною спадщиною Європи»
24-09-2019 0 3025


П’ять львівських ресторанів пройшли перевірку представниками «Кулінарної спадщини Європи» (Сulinary Heritage) та отримали дипломи приналежності до закладів, що зберігають локальні рецептури — «Голодний Микола», «Ґвара», «Кумпель», «Ресторація Бачевських» та «Ієрусалим».

30 серпня – 01 вересня Львів відвідала делегація представників мережі «Кулінарна спадщина Європи» із Швеції, Литви та Естонії. Гості відвідали львівські ресторани, котрі спеціалізуються на локальній кухні та виконали вимоги програми для отримання гастрономічних відзнак та дипломів приналежності до мережі.

Такі відзнаки отримали ресторани «Голодний Микола», «Ґвара», «Кумпель», «Ресторація Бачевських» та «Ієрусалим». Тут виконали головні критерії Сulinary Heritage — відтворили в меню локальні та традиційні рецептури з локальними продуктами та розвивають рух локальної кухні.

Заклади отримали відзнаки з емблемою Сulinary Heritage. Страви та місця де їх готують будуть нанесені на гастрономічну мапу «Кулінарної спадщини Європи».

Фото: Ґвара

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi