McDonald's обстежує гостей та безкоштовно годує лікарів, щоб допомогти боротьбі з коронавірусом - PostEat

пошук

McDonald's обстежує гостей та безкоштовно годує лікарів, щоб допомогти боротьбі з коронавірусом
11-02-2020 0 696


3000 закладів McDonald’s продовжує працювати в КНР. Співробітники перевіряють температуру колег й гостей та годують медичних працівників, щоб допомогти боротьбі з вірусом.

Про профілактику та безкоштовне харчування для медиків повідомляється на сайті компанії у КНР. Згідно з повідомленням працівники закладів збільшили кількість заходів для дезінфекції рук, робочих поверхонь та приміщень ресторанів.


Особлива увага приділяється ручкам дверей та поручням сходів, екранам самообслуговування, дитячим кімнатам, вбиральням тощо. Всіх гостей McDonald’s забезпечують додатковими засобами дезінфекції.

Також за бажанням замовник їжі може скористатись послугою безконтактного доставляння. Кур’єр привезе йому додому їжу у спеціальному герметичному контейнері.

Додатково страви ізолюють від зовнішнього середовища індивідуальним пакуванням.

 В компанії повідомляють, що роблять акцент на безконтактних замовленнях та видачі їжі, щоб зменшити особистий контакт між гостями й співробітниками.

Станом на 9 лютого компанія McDonald’s пожертвувала 1 млн юань (3,5 млн грн) благодійному фонду боротьби з коронавірусом та здійснили 40 000 доставок безкоштовної їжі для медпрацівників.

Фото: mcdonalds.com.cn

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi