Мережа «Фора» запустила сервіс сканування товарів через смартфон - PostEat

пошук

Мережа «Фора» запустила сервіс сканування товарів через смартфон
14-07-2021 0 1009

Партнери

Автор


«Фора» запустила новий сервіс ФораPaу, через який гості магазинів можуть сканувати товари без допомоги касира. Просто в торговельному залі гість може самостійно просканувати обраний товар, а на касі – лише забрати чек.

Новий сервіс від мережі «Фора» дозволить швидше, комфортніше та безпечніше здійснювати покупки в магазинах. Завдяки ФораPay гостям не потрібно викладати обрані товари на касі чи стояти в черзі. Окрім того, сервіс дозволяє мінімізувати контакти під час здійснення покупок.

ФораPay працює в усіх магазинах мережі «Фора». Скористатись сервісом можуть усі постійні гості мережі, що є учасниками програми лояльності Фора club.

Підключити ФораPay можна через мобільний додаток Фора або за телефоном безкоштовної гарячої лінії.

Щоб скористатись сервісом, гостям потрібно в магазині відкрити додаток Фора, натиснути на кошик угорі екрану, обрати магазин і почати сканування обраних товарів. Після цього слід натиснути «Перейти до оплати», просканувати на касі qr-код та оплатити покупку зручним способом.

«Світ міняється дуже швидко, темп нашого життя також стрімкий і, звичайно, кожному з нас хочеться витрачати менше часу на справи, щоб приділити увагу сім’ї, хобі, друзям. Ми розуміємо це і тому втілюємо такі інноваційні сервіси, що дозволять гостям «Фори» швидко та зручно здійснювати покупки. Для нас це і є піклування», – розповідає маркетинг-директорка мережі «Фора» Лідія Боназзі.

Мережа «Фора» постійно працює над впровадженням зручних інноваційних сервісів для своїх гостей. Наразі майже всі магазини обладнані касами самообслуговування, ми постійно додаємо зручні функції для користувачів додатку «Фора», а з 2020 року «Фора» розвиває інтернет-магазин shop.fora.ua.

Національна мережа магазинів біля дому «Фора» працює на ринку України з 2002 року і належить до торгово-промислової групи Fozzy Group. Наразі мережа нараховує понад 270 магазинів у близько 80 населених пунктах України, включаючи преміальний food market Favore.

 

Текст та фото надані «Фора».

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу. Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi