МХП приєдналося до всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» - PostEat

пошук

МХП приєдналося до всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day»
29-09-2022 0 354


На минулих вихідних у Києві понад 200 волонтерів-працівників центрального офісу МХП разом із сім’ями займалися прибиранням території Національного музею народної архітектури та побуту України. Про це компанія повідомила в Instagram.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Агрохолдинг МХП (@mhp_ua)

Цьогоріч толоки МХП стали частиною всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day», який відзначається у 191 країні світу в вересні та проходить в Україні під гаслом «Хай небо буде мирним, а Україна – чистою!».

Волонтери-працівники розчистили територію «Закарпаття», допомогли з розлісненням ділянок Музею та долучилися до робіт з підготовки до реставрації Хати з села Бабани на «Черкащині». Хаті понад 100 років, і після завершення реставраційних робіт вона стане елементом Музею, на який приходитимуть дивитися всі охочі.

“Толоки з МХП не припиняються! Щороку протягом місяця в десятках громад наші працівники-корпоративні волонтери долучаються до прибирання на територіях присутності компанії. В мирний час наші толоки мають на меті турботу про навколишнє середовище та громади, в яких ми працюємо й живемо, де народжуються й зростають наші діти. Та сьогодні, в умовах повномасштабної війни та спротиву російській агресії, для нас це ще один дієвий спосіб згуртувати колективи, підтримати та зарядити на нові звершення, об’єднати всіх заради досягнення спільної для українців мети – Перемоги”, — розповідають у компанії.

Фото: МХП

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi